News

O elevă a fost înjunghiată în prima zi de școală, în București. A fost atacată de un grup. Update

Polițiștii din Sectorul 1 au anunțat luni că o elevă în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată pe stradă, după un conflict spontan în care a fost implicată o altă minoră.
05.09.2022 | 17:39
O eleva a fost injunghiata in prima zi de scoala in Bucuresti A fost atacata de un grup Update
Elevă înjunghiată după deschidere anului școlar. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT
05-09-2022
15:10

Eleva de 16 a fost înjunghiată pe la spate, după ce a fost agresată de trei fete

Mama fetei înjunghiate a declarat pentru reporterii Antena 3 că în atac au fost implicate trei fete. Ele au așteptat-o pe victimă când a ieșit de la școală și au început să o lovească.

La un moment dat, una dintre agresoare a scos un briceag și a lovit pe la spate, în picior. Mama fetei a precizat că nu înțelege cum este posibil ca o minoră să umble cu un briceag în buzunare. De asemenea, ea a spus că va merge la poliție, pentru a depune plângere.

Incidentul a fost raportat într-o școală situată pe strada Jiului (Sectorul 1). Conform primelor informații oferite de oamenii legii, eleva de 16 ani a fost lovită cu obiect înțepător-tăietor în picior.

A fost înjunghiată la școală

O minoră a fost autoarea faptei reprobabile, înregistrate chiar în ziua în care a fost marcată deschiderea noului an școlar. La puține momente după atac, ea a fost reținută de polițiști.

ADVERTISEMENT

În ceea privește victima, oamenii legii au spus că a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu. Polițiștii care au intervenit la fața locului au acordat primul ajutor victimei.

Ulterior, ea a ajuns în unitatea medicală fiind conștientă, iar medicii i-au cusut rana și au externat-o, conform antena3.ro. Se pare că la mijloc ar fi un conflict legat de o dispută amoroasă.

ADVERTISEMENT

Minora care a atacat ar fi fosta iubită a prietenului victimei. Mai departe, polițiștii Secției 5 au transmis că vor continua cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Atacatoarea a fost reținută

Minora reținută este acuzată de lovire sau alte violențe. ”La data de 05.09.2022, polițiștii din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții DGPMB într-un comunicat de presă.

Amintim că la 25 august, o femeie a fost înjunghiată de mai multe ori într-un camping din Eforie Nord. De asemenea, ea a fost bătută de agresor, dar în cele din urmă a refuzat să depună plângere.

ADVERTISEMENT

La 22 august, o prostituată și un proxenet și-au înjunghiat clientul la Pitești. Din cauza rănilor suferite, victima a fost transportată în stare gravă la spital.

 

 

ADVERTISEMENT