Life

Diana Enache, despre viața în televiziune. Ce sacrificii este nevoită să facă fiica lui Adrian Enache

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, dezvăluiri despre viața în televiziune. Ce sacrificii spune că este nevoită să facă.
04.05.2023 | 23:40
Diana Enache despre viata in televiziune Ce sacrificii este nevoita sa faca fiica lui Adrian Enache
Diana Enache se ocupă și de muzică pe lângă televiziune. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a vorbit despre cariera sa în televiziune, după ce a început să lucreze la Prima TV ca moderatoare a emisiunii ”Totu-i fain”. Tânăra își iubește foarte mult meseria și face sacrificii de dragul ei. Care sunt acestea?

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, detalii despre viața sa ca prezentatoare TV

De câteva luni, fiica lui Adrian Enache intră în casele românilor cu emisiunea ”Totu-i fain”, pe care o prezintă alături de Alin Pascal, fiul cântăreței de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița. Se declară încântată de acest lucru, fiind fascinată încă din copilărie de lumina reflectoarelor, în care a introdus-o tatăl ei, artistul Adrian Enache.

ADVERTISEMENT

Diana Enache se ocupă și de radio și de muzică, simultan cu postul de prezentatoare. Deși are un timp foarte aglomerat, nu se plânge, deoarece nu se vede vreodată stând locului, ci foarte activă, deoarece este un persoană foarte energică.

”Este foarte aglomerată, dar nici nu aş putea ieşi din acest ritm, pentru că mă pasionează tot ce înseamnă activitate, îmi place să mă implic în cât mai multe proiecte. Îmi place tot ce înseamnă energie… Sunt un om activ şi lucrul acesta mă defineşte, aşa mă simt bine. Eu sunt un bum de energie”, a spus Diana Enache pentru Click!

ADVERTISEMENT

Diana Enache face naveta pentru a prezenta emisiunea ”Totu-i fain”

Diana Enache face naveta pentru a prezenta emisiunea ”Totu-i fain”, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, pe Prima TV. Filmările au loc în Cluj, departe de Capitală unde locuiește tânăra în vârstă de 25 de ani. Astfel, spune ea, a reușit să descopere mai bine această zonă.

”Aşa este, filmăm la Cluj. Prin intermediul acestei emisiuni, am descoperit mai bine acest oraş, cu toate locurile lui minunate”, a mai precizat fiica lui Adrian Enache, mărturisind și că debutul în TV l-a făcut la doar 3 ani, în emisiunea Marinei Almășan, de pe TVR, ”Ceaiul de la ora 5”.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Enache, relație cu fiul unui controversat afacerist

Pe lângă cariera de succes, fiica lui Adrian Enache ar sta bine și pe plan sentimental. De peste patru ani are o relație cu Ionuț Vîntu, fiul afaceristului controversat Sorin Ovidiu Vîntu, cunoscut și ca fost proprietar al Realitatea-Cațavencu.

Diana Enache spune că se înțelege foarte bine cu Ionuț Vîntu și că simte că este pe aceeași lungime de undă cu el. Drept urmare, au planuri mărețe pentru viitor, inclusiv acela de a deveni părinți, însă, nu se grăbesc deocamdată pentru acest capitol.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a declarat Diana Enache în exclusvitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT