News

Cum a reacționat Diana Șoșoacă după ce a fost imitată de Monica Anghel. Mesajul transmis cântăreței

Cunoscuta cântăreață Monica Anghel povestește cum a reacționat Diana Șoșoacă după ce aceasta a imitat-o la o emisiune de la TVR. Artista a primit un mesaj surpriză de la senatoare.
15.02.2022 | 08:06
Cum a reactionat Diana Sosoaca dupa ce a fost imitata de Monica Anghel Mesajul transmis cantaretei
ADVERTISEMENT

Monica Anghel, o artistă cunoscută atât pentru vocea ei de excepție, cât și pentru rolurile din showurile de divertisment, a imitat-o la o emisiune de divertisment pe Diana Șoșoacă.

Senatoarea nu a rămas datoare și i-a răspuns cântăreței printr-un mesaj. Dacă mulți se așteptau să fie deranjată, Șoșoacă a dat dovadă de un simți ridicat al umorului și a felicitat-o pe cântăreață.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel dezvăluie ce i-a transmis Diana Șoșoacă după ce a imitat-o: ”Băi, te felicit. Semeni cu mine”

La sfârșitul anului 2020, Monica Anghel a participat la emisiunea ”Masca de Aur” de la postul public de televiziune.

Aici, artista a fost nevoită să o interpreteze pe Diana Șoșoacă, o personalitate aflată pe atunci la începuturile sale pe scena politică.

ADVERTISEMENT

Întrebată cine i-a propus acest rol, Monica Anghel a mărturisit, la Antena 3, în emisiunea ”De-a viața ascunselea”, difuzată duminică, 13 februarie: ”Evident că Toni Grecu” (n.r. fost membru Divertis).

În ceea ce o privește pe controversata senatoare, cântăreața spune că a cunoscut-o deja și i-a dat impresia că este o persoană cu un dezvoltat simț al umorului.

ADVERTISEMENT

”De altfel, pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor” a spus Monica Anghel.

După momentul scenic, Diana Șoșoacă a căutat-o pe Monica Anghel. Nu să o critice, ci dimpototrivă, să o felicite pentru rolul de excepție jucat.

ADVERTISEMENT

”Ți-a spus ceva după?”, a fost întrebată artista de moderatoare. ”Evident!” a răspuns Monica Anghel.

”Ah, deci a văzut? Ce ți-a spus?” a întrebat-o, din nou, jurnalista de la Antena 3. ”Mi-a trimis mesaj că s-a distrat copios și mi-a spus: Băi, te felicit. Într-adevăr, semeni cu mine”, a dezvăluit Monica Anghel.

Diana Șoșoacă, noi ieșiri în Parlamentul României

Între timp, Diana Șoșoacă își continuă seriile de declarații deplasate făcute în Parlament. În ciuda faptului că Legislativul a adoptat un nou regulament, senatoarea nu pare că este afectată.

Luni, aceasta a avut un conflict verbal cu Alfred Simonis (PSD) pe acest subiect:

”E cenzură! E un drept al poporului român. Nu voiați voi LGBT? Dragoste cu toată lume? O aveți acuma de la tribună. Ăștia sunt îmbotnițații pe care i-ați ales. Trăiască nazismul, de fapt PSD ce e? FSN? PCR?”, a spus Diana Șoșoacă, în Parlamentul României, în timpul unui live pe Facebook.

ADVERTISEMENT