News

Diana Șoșoacă, noi acuzații dure. Senatoarea spune că mama ei a ajuns să fie atacată: ”M-am simțit vinovată”

Diana Șoșoacă lansează noi acuzații dure. De această dată, senatoarea spune că mama ei a ajuns să fie atacată din cauza meseriei sale.
19.12.2022 | 23:39
Diana Sosoaca noi acuzatii dure Senatoarea spune ca mama ei a ajuns sa fie atacata Mam simtit vinovata
Diana Șoșoacă susține că mama sa, de profesie medic, ar fi fost atacată. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a fost și probabil va rămâne una dintre cele mai controversate personalități de pe scena politică din România.

Ce relație există între Diana Șoșoacă și mama sa

Nu de puține ori, senatoarea a ajuns să fie amendată, în special în perioada pandemiei de coronavirus și de asemenea, a fost implicată și în nenumărate scandaluri politice.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că părerile sale nu o afectează doar pe ea, ci și pe membrii familiei sale, iar asta o spune chiar senatoarea. Diana Șoșoacă a fost invitată în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Cu această ocazie, ea a vorbit despre evenimentele din viața sa, iar printre altele, a dat și câteva detalii despre o situație în care a ajuns mama sa, dar și despre relația dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Mai exact, senatoarea susține că ea și mama ei nu sunt deloc apropiate, în ciuda faptului că ea și-ar dori acest lucru. Diana Șoșoacă și-a petrecut copilăria cu bunica și cu străbunica ei, pentru că mama sa a fost mereu dedicată profesiei sale.

Aceasta este medic, drept urmare, cea mai mare parte a timpului și-a petrecut-o cu pacienții, sau la diferite urgențe din spital. Astfel, cele două ajungeau să se vadă doar o zi și jumătate pe timp de săptămână, lucru insuficient pentru Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Deși îi respectă pe medici și pentru faptul că își dau viața profesiei lor, Diana Șoșoacă spune că și-ar fi dorit ca mama sa să nu fie victimă a declarațiilor ei.

”Vorbind de mama mea, îmi pare rău că din cauza profesiei ei nu am avut timp sa ne apropiem mai mult. (…)  Mama este un om extraordinar, un exemplu de femeie. Și ca mamă știu că a făcut tot ce a putut să fie alături de mine, dar atât s-a putut”, a povestit Diana Șoșoacă în emisiunea online „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă susține că mama sa a fost atacată

Problemele au apărut între timp. Din păcate însă, mama Dianei Șoșoacă a fost nevoită să se pensioneze mai devreme decât ar fi crezut. Femeia și-a desființat inclusiv cabinetul medical, iar bunurile ei au ajuns să fie aruncate în mijlocul curții.

Cine sunt vinovați? Diana Șoșoacă spune că este vorba despre persoanele care ”vor să o reducă la tăcere”.

Mai exact, mama senatoarei a ajuns să fie atacată în urmă cu doi ani de zile, iar pentru acest eveniment, Diana Șoșoacă se simte vinovată.

”Mama este jumătate în România, jumătate în Franța. A fost o perioadă când a luat pauză. A fost atacată din cauza mea. Au obligat-o să iasă la pensie și în anul 2020, spre sfârșit, s-a trezit cu cabinetul desființat și toate bunurile ei puse în mijlocul curții”, a mai adăugat aceasta.

Senatoarea spune că în ciuda celor întâmplate la acel moment, lupta ei este mai presus de orice, însă chiar și așa, își cere scuze în fața mamei sale pentru cele întâmplate.

”Da, m-am simțit vinovată pentru că nu merita, dar nu a fost un motiv pentru care să dau înapoi. Îmi pare rău, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice”, a mai dezvăluit Diana Șoșoacă în emisiunea amintită mai sus.

Amintim că și mama Dianei Șoșoacă, alături de fiica sa, au dat în judecată Comisia Națională pentru compensarea imobilelor, chiar la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT