Sport
notix pixel id

Diego Fabbrini pleacă de la Dinamo. Impresarul său a făcut anunțul: „Merge la FIFA, se eliberează imediat”

Lotul lui Dinamo începe să se destrame. Diego Fabbrini nu mai vrea să continue și în sezonul viitor: „Merge la FIFA”, a anunțat Florin Manea.
05.07.2021 | 19:14
Diego Fabbrini pleacă de la Dinamo. Impresarul său a făcut anunțul: „Merge la FIFA, se eliberează imediat”
Mijlocașul italian nu va mai continua în Ștefan cel Mare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Deși este văzută ca unica soluție de salvare, insolvența nu pare să aștearnă liniștea în Ștefan cel Mare. Sătul de probleme financiare și incertitudini, tot mai mulți jucători sunt gata să plece de la Dinamo.

Printre ei se numără și Diego Fabrini, care și-a depus memoriu pentru recuperarea sumelor restante și i-a solicitat impresarului să-i găsească o nouă echipă. Contractul său expiră, însă, abia în vara anului 2023.

La FIFA se eliberează imediat. Dinamo se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii, a anunțat Florin Manea. Insolvența nu-i permite mijlocașului italian să rămână în Liga 1, dar are de unde alege: este dorit în Turcia, Grecia și în țara natală.

ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini vrea cu orice preț să plece de la Dinamo în această vară

Fabbrini și-a depus memoriu, se simte prost că s-a ajuns în situția asta. Noi am avut o discuție în iarnă, când putea să meargă la CFR Cluj. N-au vrut să-l lase să plece și i-au mai prelungit contract pentru încă un an.

Le-am spus că n-au bani să-l plătească, să-l lase să plece, și iată că n-au avut bani. El nu poate să plece acum la nicio echipă din România, din cauza insolvenței, dar la FIFA se eliberează imediat.

ADVERTISEMENT

El va trebui să părăsească România, nu poate juca la altă echipă de aici fără acordul lui Dinamo. Are o ofertă concretă din Turcia, dar s-ar putea să se întoarcă în Italia, sunt discuții.

Și mai există o variantă în Grecia. Dinamo cu ce să se aleagă? Se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii”, a declarat Florin Manea la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, aproape de Dinamo. Florin Prunea e sceptic: „Nu se aruncă cu capul înainte”

În altă ordine de idei, chiar dacă instalarea lui Iuliu Mureșan în funcția de administrator special al clubului Dinamo pare doar o chestiune de timp, Florin Prunea consideră că „domnul doctor” va declina până la urmă oferta.

Iuliu Mureșan e o variantă foarte bună, un om cu experiență. Îl cunosc foarte bine! Mă îndoiesc că va veni, la cum îl cunosc eu pe domnul doctor. Domnul Mureșan e un om care nu se aruncă cu capul înainte și analizează foarte bine ofertele pe care le are.

ADVERTISEMENT

Cred că oricine înainte să vină la o echipă se gândește și își face calcule. Eu am ales cu sufletul și cu inima când am venit la Dinamo, ceea ce nu o să mai fac în viața mea!

Nu am purtat negocieri cu Dinamo pentru funcția de președinte! Cine a spus că am cerut 10.000 de euro pe lună ori e cretin, ori e dobitoc, ori e idiot! Asta e o tâmpenie cât casa! Eu țin legătura cu cei din DDB. Nu pot decât să ajut cu o vorbă sau un sfat”, a declarat fostul mare portar al „câinilor”, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik