Fotbal international

Maradona şi întâlnirea cu extratereştrii: “Am ieşit la o băută şi am întârziat trei zile. Le-am spus că m-a răpit un OZN :) “

20.12.2019 | 11:55
Maradona si intalnirea cu extraterestrii Am iesit la o bauta si am intarziat trei zile Leam spus ca ma rapit un OZN
ADVERTISEMENT

Diego Maradona a oferit recent un interviu pentru TyC Sports şi a reuşit să ofere câteva răspunsuri de-a dreptul savuroase. Fostul mare fotbalist al naţionalei Argentinei a fost întrebat dacă crede în existenţa extratereştrilor şi i-a făcut pe toţi să râdă atunci când a explicat cum a decurs o întâlnire cu omuleţii verzi.

Diego Maradona s-a întâlnit cu extratereştrii

“De ce să mai inventăm? Am ieşit odată la o băută şi am întârziat vreo trei zile de acasă. Nimeni nu ştia nimic despre mine. Am ajuns acasă şi am spus că un OZN m-a răpit. Le-am spus aşa: ‘M-au răpit şi nu pot să spun nimic despre asta'”, a declarat Diego Maradona atunci când a fost chestionat pe seama existenţei extratereştrilor.

ADVERTISEMENT

După ce a răspuns întrebării jurnalistului de la TyC Sports, Diego Maradona a început să râdă de răspunsul pe care l-a oferit. “El Pibe D’oro” a oferit apoi un mesaj pentru tinerii care folosesc droguri. “Trebuie să spuneţi nu drogurilor. Eram zombie, aşa că nu încercaţi aşa ceva, vă rog”, a mai spus Diego Maradona. VEZI VIDEO AICI.

Dezvăluirea făcută despre Lionel Messi: “Plângea ca un copil”

Diego Maradona şi-a adus aminte despre perioada petrecută pe banca tehnică a echipei naţionale a Argentinei. Tehnicianul de 59 de ani a dezvăluit un episod petrecut în vestiarul selecţionatei sud-americane după înfrângerea cu Germania, scor 0-4, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 2010.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt prieten cu Messi. L-am văzut plângând în vestiar după ce echipa națională a pierdut cu 4-0. În timp ce unii jucători, care se voiau a fi lideri, căutau bilete de avion pentru a se întoarce acasă cât mai repede, Messi stătea și plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut eu cu ochii mei.

“Messi avea probleme cu loviturile libere”

L-am antrenat pe cel mai bun Messi şi nimeni nu poate să-mi spună altcumva, pentru că era în stare să treacă şi de cinci jucători – un fenomen. Dar avea o problemă cu loviturile libere. După ce terminam fiecare şedinţă de pregătire, îl ţineam pe Messi la urmă ca să exerseze, şi a început să dea la poartă.

ADVERTISEMENT

Nu-l învăţasem cum să bată o lovitură liberă, iar apoi m-a întrebat cum reuşeam eu să înscriu. I-am spus: ‘Trebuie să o loveşti pe mijloc. N-o să-mi dea nimeni vreun Oscar dacă îţi arăt eu’.

Apoi, mi-a răspuns: ‘Dar o lovesc în mijloc şi mingea se duce altfel’. I-am zis să nu-și facă griji, că la un moment dat va reuşi. Iar acum, pur şi simplu nu poate să rateze”, a povestit Maradona.

ADVERTISEMENT
  • 310 goluri a marcat Diego Maradona de-a lungul carierei