Life

Dieta urmată de Mara Bănică. Cum a reușit să slăbească 10 kilograme fără să facă sport

Dieta urmată de Mara Bănică. Jurnalista a reușit să slăbească zece kilograme într-un timp relativ scurt, fără să facă sport.
08.09.2023 | 17:48
Dieta urmata de Mara Banica Cum a reusit sa slabeasca 10 kilograme fara sa faca sport
Dieta urmată de Mara Bănică. Cum a reușit să slăbească fără sport. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dieta urmată de Mara Bănică. Vedeta a reușit să slăbească mai bine de zece kilograme fără să facă și sport, iar acum și-a dezvăluit secretul.

Dieta urmată de Mara Bănică. Cum a reușit să slăbească fără sport

Care este dieta pe care o urmează Mara Bănică. Aceasta spune că poate să mănânce de câte ori vrea într-o zi, doar că are niște reguli stricte pe care să le respecte.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică a ținut o dietă disociată pentru a slăbi 13 kilograme. Ea a reușit să le dea jos în doar două luni, un timp scurt având în vedere că specialiștii ne recomandă să slăbim circa un kilogram pe săptămână.

Jurnalista a explicat și pe ce principii se bazează dieta sa. În fiecare săptămână poți mânca o altă grupă de alimente, la ce oră vrei și în ce cantitate vrei.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă Mara Bănică pentru a slăbi

Spre exemplu, într-o săptămână de dietă a mâncat doar lactate și salate, o săptămâna doar carne de grătar și salată.

Desigur, sunt și alte reguli de respectat, cum ar fi că în salată poți pune doar anumite alimente și că nu poți să le faci ce dressing vrei – sau deloc.

ADVERTISEMENT

„Mănânci de cât ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi, dar doar anumite alimente. Eu am slăbit așa, o săptămână lactate cu salate, dar la alate în primele zile nu ai voie să pui oțet, lămâie… poate părea complicat.

Apoi, o săptămână doar grătare, inclusiv porc, și aceste salate. În salate, roșii pui abia după primele patru zile.

ADVERTISEMENT

În prima săptămână elimini practic apa din corp. Iar în a doua săptămână începi să elimini acea grăsime”, a spus jurnalista, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară în februarie 2022 și rămăsese cu câteva kilograme în plus după sarcină. Ea a reușit să le dea jos cu această dietă, pe care unii o pot considera drastică.

ADVERTISEMENT
Tags: