Life

Dieta urmată de Nea Mărin. La ce aliment a renunțat complet coregraful în vârstă de 64 de ani

Nea Mărin se poate declara un om cât se poate de norocos. A știut să profite de fiecare șansă în parte pe care viața i-a oferit-o.
08.11.2022 | 09:43
Dieta urmata de Nea Marin La ce aliment a renuntat complet coregraful in varsta de 64 de ani
Nea Marin a renunțat la mai multe alimente pentru a se menține în formă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nea Mărin este originar din Conțești, județul Teleorman, iar pasiunea pentru dans a avut-o încă de la vârsta de 6 ani. Ulterior, acesta a reușit să ajungă în Capitală, la Ansamblul Tineretului al Comitetului Central București.

Cum se menține Nea Mărin în formă la 64 de ani

Are deja 57 de ani de carieră, a jucat mai pe toate scenele din România, dar și pe o marte parte din cele din străinătate, iar la momentul actual pregătește mai multe ansambluri profesioniste din România, alături de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Deși munca cere enorm de multe sacrificii, acest lucru nu a fost niciodată o problemă pentru el.

Iubește să facă mișcare, iar acest lucru se vede, având în vedere că la cei 64 de ani ai săi, Nea Mărin arată cât se poate de bine. Merge cu bicicleta, înoată, călătorește și are grijă să se mențină în formă.

În ceea ce privește alimentația, Nea Mărin are câteva alimente pe care le-a eliminat din dieta sa în urmă cu câteva decenii.

ADVERTISEMENT

Coregraful a dezvăluit într-un interviu acordat pentru viva.ro că mănâncă foarte multe legume și fructe, iar cina și micul dejun obișnuiește să le facă singur.

De asemenea, are câteva alimente la care nu renunță niciodată cum ar fi roșiile, brânza, sau ceaiul.

ADVERTISEMENT

”În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00”, a dezvăluit Nea Mărin pentru sursa citată.

La ce aliment a renunțat complet Nea Mărin

Coregraful nu mănâncă în schimb niciodată mezeluri, iar timp de 20 de ani a renunțat complet și la carnea de porc. Pe de altă parte, recent, a reușit să o reintroducă în dieta sa de curând.

ADVERTISEMENT

Iubește carnea de pasăre, în special cea de țară, așa că face tot posibilul să o obțină din diferite surse.

”Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin.

Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a mai povestit el, pentru viva.ro.

Amintim că recent, Nea Mărin a suferit și o operație de apendicită, însă a decis să păstreze discreția și a revenit în forță la foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT
Tags: