Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dilemă după revenirea lui Chiricheș la FCSB: “Cum să-l înjuri? E cel mai bun!”

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Fundașul roș-albaștrilor este văzut cel mai bun din campionatul românesc.
31.07.2023 | 11:30
Dilema dupa revenirea lui Chiriches la FCSB Cum sal injuri E cel mai bun
Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș reprezintă unul dintre cele mai sonore transferuri din această vară din campionatul românesc. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat revenirea fundașului central la FCSB. Căpitanul echipei naționale a debutat pentru roș-albaștri în meciul cu Oțelul Galați, scor 2-0, în a treia etapă a SuperLigii.

Vivi Răchită, dilemă după revenirea lui Chiricheș la FCSB: „Nu înțeleg răutățile astea. M-a frapat declarația lui”

Vlad Chiricheș a bifat prima apariție la FCSB în meciul câștigat de vicecampioana României, scor 2-0 cu Oțelul la Galați. Fundașul central a fost titular și înlocuit în minutul 62 cu Denis Haruț. Vivi Răchită a avut doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului român. Fostul fotbalist consideră că venirea lui Chiricheș o face pe FCSB principala candidată la titlu.

ADVERTISEMENT

„Nu prea a avut de lucru pentru că Galațiul nu a presat. În repriza a doua a avut ceva ocazii de gol. Se vede experiența, se vede valoarea lui Chiricheș. Se vede că din plasament a rezolvat foarte multe. Nu am spus la tine în emisiune că dacă va veni Chiricheș, FCSB este principala candidată la câștigarea campionatului?

Eu nu înțeleg de ce a fost înjurat când a fost schimbat. Deocamdată este căpitanul echipei naționale. Avem nevoie de el. Noi ne gândim la Chiricheș, la 33 de ani, fundaș central care din experiență, plasament și din gândire, pentru că are creier, poate juca până la 37 de ani în campionatul nostru. 

ADVERTISEMENT

(n.r. cum ți s-a părut debutul?) Normal. Fără probleme. Am văzut că ‘domne, era să-și dea Chiricheș autogol’. A fost o deviere înainte să ajungă mingea la Chiricheș. A respins-o cum a putut. Nu înțeleg răutățile astea. Când vezi pe unul când totuși… S-a văzut la încălzire că e lider. Acolo am spus noi că va câștiga foarte mult FCSB-ul”, a dezvăluit Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Vino tu cu mentalitatea de afară. Din Anglia, din Italia!”

Totuși, Vivi Răchită nu a „gustat” declarația lui Vlad Chiricheș, care a spus că trebuie să revină la mentalitatea fotbalului din România. „M-a frapat declarația lui că trebuie să revină la mentalitatea fotbalului românesc. ‘Păi, băi, Chiri. Tu vii cu mentalitatea din fotbalul mare. Să aduci tu mentalitatea aia, nu reveni la mentalitatea fotbalului românesc. Nu deveni tu balcanic’.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut. Cum poți să spui că încerc să mă acomodez la mentalitatea fotbalului românesc. Vino tu cu mentalitatea de afară. Din Anglia, din Italia. E declarație de fotbalist față de Tavi Popescu care a trebuit să traducem din română în română”, a încheiat Vivi Răchită.

Robert Niță, doar cuvinte de laudă la adresa lui Chiricheș: „Cu transferul ăsta, FCSB punctează pe toate planurile”

Robert Niță a subliniat influența pe care Vlad Chiricheș o va aduce în vestiarul FCSB-ului. Specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că din punct de vedere fotbalistic, fundașul are nevoie de o perioadă de acomodare.

ADVERTISEMENT

„FCSB câștigă un lider, o voce în vestiar, câștigă în planul profesionalismului. Fotbalistic, ca orice jucător indiferent că este de mare valoare sau de mai mică valoare are nevoie de o perioadă de acomodare. Este clar că este un câștig, este clar că FCSB cu transferul ăsta punctează pe toate planurile mediatic, suporteri, prestanță în teren, experiență.

Chiricheș nu poate fi decât un transfer foarte bun. Valoarea lui Chiricheș o știe toată lumea, dar cum am spus în cazul lui Cîrjan, Cristea, Oaidă sau Mitriță este nevoie de o perioadă de acomodare în funcție de psihicul jucătorului. Chiricheș de 10 ani este străin”, a fost analiza lui Robert Niță.

Adrian Ilie, verdict în cazul lui Chiricheș: „Cel mai bun din campionat, cu diferență”

Adrian Ilie nu s-a ferit de cuvinte și l-a numit pe Vlad Chiricheș cel mai bun fundaș din campionatul românesc. „Cobra” a rămas plăcut surprins de lejeritatea cu care fundașul central evoluează pe teren.

„Cu diferență, este cel mai bun fundaș central din campionatul nostru. Cel mai bun joc, cu diferență față de toți. Un plus pentru Steaua (n.r. FCSB), un plus și pentru campionat. Se vede când atinge mingea relaxat, cum joacă. Nu-l chinuie nimeni.

Hai să punem un alt jucător din campionatul nostru să treacă pe unde a trecut Chiricheș. Să vedem”, au fost cuvintele lui Adrian Ilie.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE LIVE în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. În aceleași zile, de la ora 17:30, cea mai tare emisiune sportivă din media românească poate fi vizionată în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dilemă după revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB

ADVERTISEMENT