Life

Din ce face bani Adina Miuleasa, fostă concurentă la Mireasa. Lucrează în mai multe domenii

Din ce face bani Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă de la Antena 1 lucrează în mai multe domenii de activitate.
28.04.2023 | 15:22
Din ce face bani Adina Miuleasa fosta concurenta la Mireasa Lucreaza in mai multe domenii
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa, fostă concurentă de la Mireasa. Sursa foto: Instagram, Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Miuleasa a fost concurentă la Mireasa, în sezonul 6, dar din ce face bani în prezent? Tânăra activează în mai multe domenii, iar acum le oferă copiilor meditații.

Din ce face bani Adina Miuleasa de la Mireasa. Fosta concurentă activează în mai multe domenii

Fosta concurentă de la Mireasa este urmărită în număr mare pe rețelele sociale și i-a anunțat pe internauți că lucrează ca profesoară de engleză pentru copii de ceva timp. Aceasta oferă meditații pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

ADVERTISEMENT

Pentru a se face cunoscută în calitate de profesoară de engleză, Adina a filmat mai multe clipuri pe rețelele sociale, acolo unde arată formele corecte are frazelor în engleză. În acest fel, tânăra își dorește credibilitate în rândul celor care ar vrea să lucreze cu ea, deoarece deține cunoștințe avansate de limba engleză.

“Ofer meditații doar copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani atât online, cât și fizic”, a scris pe Facebook fosta concurentă a show-ului matrimonial, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adina Miuleasa i-a îndemnat pe cei care își doresc o carieră în aviație să învețe foarte bine limba engleză. În trecut, tânăra de 24 de ani a lucrat ca însoțitoare de zbor și a urmat studiile la Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, la Timișoara. Tânăra profesează și în domeniul imobiliarelor, ca agent.

Mai deține și un magazin online de haine, iar în sezonul 6 a fost concurentă la Mireasa, încrezătoare că își va găsi jumătatea. Din păcate, de-a lungul timpului nu a avut prea mult noroc în plan amoros.

ADVERTISEMENT

Adina Miuleasa este foarte activă pe rețelele de socializare

Tânăra postează regulat pe paginile de Facebook și Instagram, dar și pe Tik Tok, acolo unde are clipurile video educative. Pe parcursul sezonului 6 Mireasa, Adina a avut apariții provocatoare, dar și în mediul online.

Recent, Adina a postat mai multe imagini în care are la vedere bustul generos. Aceasta a purtat un top scurt, cu un decolteu mare, care i-a scos în evidență corpul de invidiat.

ADVERTISEMENT

Adina a primit numeroase complimente după ce a postat imaginile respective. “Ești foarte frumoasă!”, “Fată minunată! Te îmbrățișez”, “Frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care o urmăresc pe Instagram.

Adina Miuleasa nu a avut o viață ușoară. Provine dintr-o familie cu cinci frați, iar în copilărie a trăit o mare dramă. După ce tatăl ei a murit, mama fostei concurente s-a recăsătorit, însă cele două nu se înțeleg foarte bine.

Fosta concurentă și-a ajutat mama să-l părăsească pe tatăl ei, care era violent, după care cele două s-au mutat la Timișoara, însă relația lor s-a răcit. Ulterior. Adina s-a mutat la o profesoară din Strehaia, care a încurajat-o să 3învețe cât mai bine la școală.

ADVERTISEMENT
Tags: