Life

Din ce face bani Dan Negru. Domeniul în care a investit serios și care i-a adus renumele de zgârcit

Din ce face Dan Negru bani și în ce domeniu a investit serios. Prezentatorul de la Kanal D a căpătat renumele de zgârcit.
04.09.2023 | 07:59
Din ce face bani Dan Negru Domeniul in care a investit serios si care ia adus renumele de zgarcit
În ce și-a investit banii an Negru. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Negru câștigă sume mari de bani din televiziune, pe care i-a investit serios. Prezentatorul a primit renumele de zgârcit de-a lungul timpului și a explicat motivul.

Din ce face bani Dan Negru și în ce domeniu a investit serios. Motivul pentru care a fost numit zgârcit

Fostul prezentator de la Antena 1 are o carieră de peste trei decenii în lumea televiziunii, timp în care a obținut câștiguri generoase. Cu toate acestea, de multe ori s-a spus despre Dan Negru că este “zgârcit”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D se consideră mai degrabă cumpătat și nu zgârcit, deoarece a preferat să-și investească banii și nu să îi cheltuie pe mașini scumpe. Dan Negru a spus că a investit în cărămizi și terenuri, în schimb.

“Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ti explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi.

ADVERTISEMENT

Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea. Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ‘90”, a dezvăluit prezentatorul TV pentru Click.ro.

Dan Negru, dezvăluiri despre câștigurile din televiziune

Dan Negru este discret atunci când vine vorba despre viața personală, dar a recunoscut că a câștigat mulți bani din televiziune, fără a dezvălui despre ce sumă este vorba. Acesta prezintă de mai bine de 20 de ani emisiuni care au ajuns, de multe ori, pe primul loc în topul audiențelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, acestea i-au adus câștiguri financiare însemnate. “Termenul ‘bogat’ are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune.

Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe”, a mai spus Dan Negru acum ceva timp, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

În 2022, Dan Negru a plecat de la Antena 1 și a devenit prezentator la Kanal D. Acesta prezintă două quiz show-uri, Jocul Cuvintelor și Tu Urmezi, care au un mare succes printre telespectatori.

ADVERTISEMENT