Life

Dan Negru dezvăluie cine i-a spus prima dată că e zgârcit: „Eram ținta lui preferată”

Despre Dan Negru s-a spus mereu că ar fi zgârcit. Prezentatorul de la Kanal D, dezvăluie că regretatul actor Jean Constantin l-a pus prima dată pe hartă ca fiind un zgârcit.
27.06.2022 | 12:20
Dan Negru dezvaluie cine ia spus prima data ca e zgarcit Eram tinta lui preferata
Regretatul Jean Constantin este cel care a spus prima dată despre Dan Negru că ar fi zgârcit. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Dan Negru, unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de la noi, este de mai mulți ani ținta glumelor, pe motiv că ar fi zgârcit de felul lui. Totuși, el nu a vrut niciodată să prezinte evenimentele care sunt cel mai bine plătite: nunțile! Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la postul Kanal D, a făcut o mărturisire. El a dezvăluit cine este personajul care a spus primul despre el, că este zgârcit!

Dan Negru: ”Și dacă stau bine să mă gândesc, el a început ‘să mă pună pe hartă” ca zgârcit’”

Dan Negru a prezentat în weekend la Techirghiol un eveniment in memoriam Jean Constantin. La 12 ani de la moartea acestuia, prezentatorul de la postul Kanal D a fost extrem de emoționat să vadă renovat, teatrul din localitatea natală a marelui actor.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este recunoscut drept zgârcitul breslei sale. Prezentatorul susține că regretatul actor Jean Constantin a spus în premieră despre el, că este un om zgârcit. Mai mult decât atât, prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” spune că marele actor îndemna chelterii să îi ia comanda separat, la restaurant, pentru că nu plătea!

”Am fost onorat să prezint inaugurarea unui teatru, eu știam că teatrele se închid și am fost uimit să văd, că se mai și deschid. M-a emoționat să văd teatrul Jean Constantin în localitatea unde el s-a născut.

ADVERTISEMENT

Eram ținta lui preferată pe motiv de zgârcenie și dacă stau bine să mă gândesc, el a început “să mă pună pe hartă” ca zgârcit.

La restaurant, anunța chelnerii să-mi ia comandă separat, că eu iau și pentru acasă pentru că nu plăteam. Admirabil actor, cu roluri memorabile”, a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

”Așa că, setea de filme românești, puștii și-o iau din YouTube ”

Generația lui Dan Negru a crescut cu filme precum ”Toate pânzele sus”. Întrebat ce repere are generația de azi, prezentatorul susține că tinerii de azi se uită pe YouTube tot la aceste filme, întrucât cele noi se fac pentru premii și festivaluri, nu pentru publicul larg.

”Generația de acum tot pe ei i-a descoperit pentru că filmele care se fac acum sunt făcute pentru festivaluri. Asta face să nu mai aibă succes la publicul larg. Sunt făcute pentru jurii și nu pentru public.

ADVERTISEMENT

Așa că, setea de filme românești puștii și-o iau din YouTube, unde marile filme clasice românești au milioane de viziualizari”, a mai declarat prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la postul Kanal D.

”Am stat sâmbătă până pe la 3 dimineața ascultând poveștile lui Dorel Vișan”

Evenimentul de vineri, 24 iunie, de la Techirghiol, i-a adus la fața locului și pe actorii Cristian Șofron, Cezara Dafinescu și Dorel Vișan, care și-a aniversat ziua de naștere a doua zi. De aceea, în seara respectivă, actorii au petrecut până dimineața la ziua de naștere a lui Dorel Vișan, care a împlinit venerabila vârstă de 85 de ani.

aniversare dorel visan
Dorel Vișan ți-a serbat ziua de naștere la Techirghiol, alături de Dan Negru, Cezara Dafinescu, Tania Filip și Cristian Șofron. Sursa foto: Facebook.

 

”Am stat sâmbătă până pe la 3 dimineața ascultând poveștile lui Dorel Vișan. Culmea, eu am abandonat discuția și am plecat la culcare, dânsul era încă în verva povestirii pe la 3,30 dimineața.

Mi-a dat o lecție despre vârstă, că e doar cifra din buletin. Senzațional Vișan, care trece cu ușurintă de la un banc, la o cugetare despre moarte. Am fost împreună cu Tania Filip, Cristi Șofron și Cezara Dafinescu. Un regal de povești…”, a punctat Dan Negru.

E debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani

Supranumit Regele audiențelor din România, Dan Negru a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani. De peste 15 ani prezintă un proiect de televiziune și în Capitala Republicii Moldova, la Chișinău, unde face naveta, periodic.

Prezentatorul ”Jocul cuvintelor” a lăsat Antena 1 pentru postul Kanal D, unde este gazda unui  quiz-show simplu și ușor de înțeles. Regele audiențelor primește numeroase solicitări de a prezenta nunțile oamenilor, atât în România, cât și peste Prut, în Republica Moldova, însă le refuză din start, chiar dacă știe că acestea sunt cele mai bănoase oferte.

ADVERTISEMENT
Tags: