Life

Din ce face bani mama lui Darius Mabda, finalistul Românii au talent 2022. Ce meserie are

Din ce face bani mama lui Darius Mabda, unul dintre finaliștii emisiunii Românii au talent. Concurentul este unul dintre cei care se luptă pentru marele premiu.
26.05.2022 | 21:42
Din ce face bani mama lui Darius Mabda finalistul Romanii au talent 2022 Ce meserie are
Din ce face bani mama lui Darius Mabda, finalistul Românii au talent 2022. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Românii au talent
ADVERTISEMENT

Darius Mabda a fost primul concurent calificat în finala de la Românii au talent, care are loc pe 29 mai. Iată cu ce se ocupă mama acestuia!

Cine este mama lui Darius Mabda de la Românii au talent

Niciunul dintre părinții finalistului de la Românii au talent nu au avut înclinații către partea artistică. Ambii au meserii „consacrate”.

ADVERTISEMENT

Meseria mamei lui Darius Mabda de la Românii au talent este cea de secretară la o firmă de construcții, în timp ce tatăl acestuia este fost polițist, aflat acum la pensie.

”Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții”, a povestit acesta la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda de la Românii au talent are 13 ani și i-a impresionat pe jurați încă de la momentul primei sale apariții.

De altfel, finalistul de la Românii au talent a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete încă din preselecții.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda de la Românii au talent este din Oradea, dar locuiește acum la un internat din Cluj, unde urmează o școală de dans.

Fiindcă singur de la o vârstă atât de fragedă, mama băiatului îl sună în fiecare zi pentru a se asigura că este bine.

ADVERTISEMENT

„Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine”, a mai povestit acesta.

Care este visul cel mare al lui Darius Mabda

Pe lângă câștigarea marelui premiu de la Românii au talent 2022, cel mai mare vis al lui Darius Mabda este să fie balerin și să presteze la Teatrul Bolșoi din Moscova.

„Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Bolșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada”, a mai dezvăluit finalistul de la Românii au talent 2022.

Darius Mabda a fost propus de jurați pentru a câștiga premiul de originalitate de la Românii au talent, alături de DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu.

ADVERTISEMENT