Life

Ultimii finalişti Românii au Talent 2022. Eliminări surprinzătoare în a doua semifinală

Telespectatorii au decis. Ei sunt concurenții Românii au talent care au reușit să impresioneze și să se califice în finala îndrăgitului show de talente difuzat pe Pro TV.
21.05.2022 | 00:16
Ultimii finalisti Romanii au Talent 2022 Eliminari surprinzatoare in a doua semifinala
Cine sunt ultimii finaliști Românii au talent 2022. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT
20-05-2022
21:50

Cine sunt concurenții care vor urca pe scena în finala Românii au talent

În finala Românii au talent de vineri, 27 mai 2022, vor urca pe scenă următorii concurenți aleși de public în cele două semifinale: Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu și Bianca Ciocârlan. Lor li se alătură, Martina Meora, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. 

Totodată, cei patru jurați au decis cine este concurentul căruia i-au acordat wild card-ul și i-au oferit șansa de a ajunge în finală.

„Ne-am gândit, ne-am hotărât și wild card-ul nostru merge pentru finală către X-treme Brothers”, a fost anunțul juriului. 

20-05-2022
21:44

Eliminări neașteptate la Românii au talent

Cu toate că și-au dat silința să aducă în fața telespectatorilor numere cât mai spectaculoase, șapte concurenți nu au reușit să ajungă în marea finală.

Este vorba despre Mihail Kovali, Duo Gemini, Raluca Răducanu, Bianca Mihalcea, Anamaria Buțurcă și Eva Nicolescu, ea, însă, a fost propusă pentru premiul de originalitate de către juriu. 

20-05-2022
21:38

Ei sunt ultimii finaliști Românii au talent 2022. Cine au fost concurenții propuși pentru premiul de originalitate

Concurenții au pășit pe scenă, unii cu mai multe emoții, alții cu mai puține. După o semifinală cu multe momente impresionante, jurații au mărturisit că și pentru ei a fost uimitor să-i privească pe cei 12 concurenți și că le va fi dor de aceste trăiri.

„O să-mi fie dor de toată treaba asta, le urez succes tuturor de pe scenă să treacă mai departe în seara asta”, a spus Mihai Bobonete.

„M-am simțit ca și cum ar fi fost ziua mea de naștere în seara asta”, a adăugat Andra.

Totodată, Andi Moisescu este cel care a avut rolul de a-i numi pe acei concurenți propuși la premiul pentru originalitate.

„Am remarcat originalitate în două dintre momente. Prima propunere este Eva Nicolescu. Iar a doua propunere este Darius Mabda”, a spus Andi Moisescu.

Cel mai așteptat moment a fost, bineînțeles, cel al anunțului celor 5 finaliști, iar aceștia sunt:

Primul semifinalist care a reușit să obțină calificarea este Darius Mabda. Băiatul a pus în scenă un număr uimitor de dans, iar publicul și-a dorit să-l revadă în finală.

Cea de-a doua concurentă în clasamentul telespectatorilor a fost Ana Maria Mircea, fetița care are o voce atât de puternică, încât Dragoș Bucur a suspectat-o că face payback în preselecții.

 

Emanuel Ion, Aurel Niamțu și Bianca Ciocârlan s-au clasat, de asemenea, în finala Românii au talent ce va fi difuzată pe 27 mai 2022. 

Sezonul 12 Românii au talent a ajuns foarte aproape de final. Pe 27 mai se va difuza ultima ediție, cea în care va fi anunțat numele câștigătorului. Până atunci, însă, s-au ales și ultimii finaliști. Iar cea de-a doua semifinală a adus cu sine eliminări neașteptate.

Cine sunt ultimii finaliști de la Românii au talent 2022. S-au produs eliminări surprinzătoare în cea de-a doua semifinală

Vineri, 20 mai 2022, Pro TV a difuzat cea de-a doua semifinală a emisiunii Românii au talent. După ce concurenții au pus în scenă cele mai spectaculoase numere, publicul a ales pe cine vrea să vadă în Marea finală, ce va avea loc pe 27 mai.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 12 persoane au avut șansa de a demonstra că pot fi chiar mai buni decât în etapa preselecțiilor. Totuși, cei care au avut ultimul cuvânt de spus au fost cei de acasă.

Printre concurenții care au urcat pe scenă în cea de-a doua semifinală Românii au talent s-au aflat Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion. Lor li s-au alăturat: Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă.

ADVERTISEMENT

Doi dintre acești concurenți au fost trimiși în această etapă chiar de Andra, care în timpul momentelor de la preselecții a apăsat Golden Buzz-ul. Este vorba despre Emanuel Ion și Aurelian Nimațu.

Totodată, și Darius Mabda, copilul care l-a impresionat pe Mihai Bobonete cu coregrafia gândită chiar de el, a revenit la Românii au talent cu un număr spectaculos.

ADVERTISEMENT

Înainte de emisiune, FANATIK a stat de vorbă cu semifinaliștii și a aflat gândurile lor înainte de a urca pe scenă în fața întregii țări. Citește aici tot ce au avut de spus.

Cât valorează marele premiu de la Românii au talent 2022?

Cei 10 concurenți care au ajuns în finală se luptă acum pentru un premiu uriaș. Cu toții visează la asta, dar numai unul este care va pleca acasă cu cecul în valoare de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În marea finală, favoriților publicului li va alătura un al 11-lea concurent, căreia juriul i-a oferit wild card-ul. Totodată, o persoană, din cele 4 alese de jurați în cele două semifinale, va pleca acasă cu premiul de originalitate.

Sezonul trecut a fost câștigat de Ana Maria Mărgean, tânăra care a revenit pe scena în prima semifinala difuzată vineri, 14 mai 2022.

Locul doi a fost ocupat rapperul GIM, cel care a plecat acasă cu un premiu ceva mai mic, ce s-a ridicat la suma de 20.000 de euro.

 

ADVERTISEMENT