Life

Din ce face bani Oana Matache după divorțul de Răzvan Miheț. Sora Deliei a revenit la vechea sa pasiune

Din ce face bani Oana Matache, la câteva luni de la divorțul de Răzvan Miheț. Sora Deliei și-a reluat o pasiune mai veche.
20.07.2023 | 00:26
Din ce face bani Oana Matache dupa divortul de Razvan Mihet Sora Deliei a revenit la vechea sa pasiune
Cu ce se ocupă acum Oana Matache, sora Deliei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat în această primăvară, dar din ce face bani acum sora Deliei? Vedeta a revenit la pasiunea sa, după cum a anunțat mama acesteia.

Din ce face bani Oana Matache, sora Deliei. Au trecut câteva luni de la scandalul provocat după divorțul de Răzvan Miheț

Acum câteva luni, Oana Matache a provocat un scandal uriaș în showbiz după ce s-a afișat alături de Radu Siffredi, noul ei partener, după divorțul de Răzvan Miheț.

ADVERTISEMENT

Sora Deliei Matache și fostul ei partener de viață s-au căsătorit în 2017 și au împreună doi copii, un băiat (4 ani) și o fată (6 ani). Cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni, iar Oana a fost foarte criticată.

Divorțul a fost confirmat în luna martie chiar de către sora Deliei, la două săptămâni de când a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Radu Siffredi. Aceasta a precizat că relația cu fostul ei soț nu mai funcționa și că noul partener nu a fost motivul destrămării căsniciei.

ADVERTISEMENT

După o vreme, Gina Matache, mama Deliei și a Oanei Matache a intervenit cu câteva comentarii privind noua relație a acesteia din urmă. Deși Oana s-ar fi certat și cu sora sa din cauza legăturii cu Radu Siffredi, artista ar fi ajutat-o atunci când a venit vorba de întreținerea celor doi copii.

Oanei Matache i-a fost greu să se descurce singură cu copiii, așa că a avut nevoie de ajutorul surorii ei. Cele două au început să cânte din nou împreună în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

“Oana cântă cu Delia iar, împreună pe scenă. Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor. Ursul nu dansează de voie, ci de nevoie. Mă interesează copiii, ca ei să aibă, nu să aștepte să-i dea Gheorghe sau Ion. Doamne ferește!”, a spus Gina Matache pentru Cancan.ro.

În 2022, firmele pe care le deține Delia au prezentat o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei. Anul trecute, profiturile au fost duble față de 2021, conform informațiilor făcute publice.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Delia despre revenirea în muzică a surorii ei

După ce sora ei a divorțat de Răzvan Miheț, Delia a vorbit despre relansarea acesteia pe plan muzical. Oana Matache a renunțat la pasiunea ei după nașterea copiilor, dar acum a revenit în forță.

“Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. (…) E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a explicat jurata de la iUmor la Radio ZU, cu ceva timp în urmă, atunci când vorbea despre piesa pe care o cântă cu sora ei.

ADVERTISEMENT