Life

Din ce face bani Rocsana Marcu după ce s-a mutat în Anglia: „Am semnat recent”

Rocsana Marcu a părăsit România, iar acum are afaceri profitabile peste hotare. Cu ce se ocupă vedeta de când s-a mutat în Anglia.
08.03.2023 | 10:13
Din ce face bani Rocsana Marcu dupa ce sa mutat in Anglia Am semnat recent
Din ce își câștigă Rocsana Marcu banii în Anglia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rocsana Marcu a dezvăluit cu ce se ocupă de când a părăsit România și s-a mutat în Anglia. Vedeta deține mai multe afaceri care-i aduc un profit considerabil și se bucură din plin de noua sa viață alături de cele două fetițe ale sale.

Cu se ocupă Rocsana Marcu în Anglia

Din dorința de a le oferi un trai mai bun fetițelor sale, Mayra și Indira, în vârstă de 15, respectiv 11 ani, Rocsana Marcu a emigrat în Anglia. În timp ce acestea s-au acomodat la noua viață, integrându-se rapid și la școală, vedeta se ocupă cu mai multe afaceri profitabile.

ADVERTISEMENT

Rocsana Marcu urmează cursurile Facultății de Drept, activează în industria imobiliară atât în Anglia, cât și în Dubai, acolo unde chiar ea a luat în considerare o investiție în viitorul apropiat.

În plus, Rocsana Marcu organizează în Anglia evenimente unde aduce artiști din România și la care performează chiar ea uneori. De curând, însă, s-a mai implicat într-o altă afacere.

ADVERTISEMENT

„Recrutez studenți  pentru că eu am avut firmă de recrutare în România, unde recrutăm în mare parte filipineze. Când m-am mutat aici, în afară de real estate – imobiliare, am ținut foarte mult să continui cu firma de recrutare pentru că aici poți face așa ceva dacă ai  un atestat în recrutare, dacă ai experiență.

Așa că eu am zis că îmi încarc certificatul pe site-ul guvernului, când mi-am înființat firma, să le arăt că am toate aprobările necesare, că poate  mă autorizează să recrutez studenți”, a declarat Rocsana Marcu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Ce fel de studenți caută Rocsana Marcu

După ce a făcut toate demersurile legale, Rocsana Marcu a început să caute studenții, dintre care 80% sunt români, iar o altă parte este formată din greci, italieni și spanioli. Aceștia au ocazia să primească finanțări de zeci de mii de lire din partea statului, bani pe care îi vor returna doar dacă ajung să aibă un salariu de 27.000 de lire și atunci doar în proporție de 9% din suma care depășește.

„Am semnat contracte cu cele mai mari universități din Anglia, de peste tot, nu chiar în toate orașele, că nu pot să mă  extind atât de tare într-un timp atât de scurt. În schimb, lucrez cu universități mari din Londra, din Manchester, din Birmingham, din Luton și mai am încă vreo 3-4 cu care am semnat recent și recrutez studenți care știu bine limba engleză, au diplomă de bacalaureat sau dacă nu au se pot înscrie la facultăți și pe bază de work experience.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aibă un CV  foarte bine pus la punct și chiar experiență în muncă, altfel nu sunt acceptați la facultăți. Recrutez pentru diferite domenii, recrutez pentru facultățile de drept, sunt foarte mulți care își doresc să studieze dreptul aici, la fel, recrutez pentru business management, pentru health and social care – pentru că sunt multe persoane care vor să lucreze sau au nevoie de studiile acestea, la sistemul de sănătate, recrutez pentru marketing, PR, mai am AI -inteligență artificială”, a mai spus Rocsana Marcu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink