Life

Din ce face bani solistul de la Carla’s Dreams, în afară de muzică: „Avem grijă de noi”

Solistul formației Carla’s Dreams a dezvăluit din ce face bani, în afară de muzică. Juratul de la SuperStar România are și alte afaceri de care se ocupă.
27.06.2022 | 09:38
Din ce face bani solistul de la Carlas Dreams in afara de muzica Avem grija de noi
Din ce face solistul Carla's Dreams bani, în afară de muzică. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Solistul Carla’s Dreams a vorbit despre afacerile pe care le are și a dezvăluit că nu face bani doar din muzică.

Din ce face bani solistul de la Carla’s Dreams, în afară de muzică

Artistul mai are un atelier de table la Bistrița, de care se ocupă un prieten de-ai lui. Sergiu, pe numele său de scenă, nu a vrut să ofere prea multe detalii despre afacerea sa, dar spune că are nevoie de niște bani în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

„Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill… Nu vreau să vorbesc despre asta. Am ‘ouă’ peste tot.

Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar.”, a explicat cântărețul în cadrul podcast-ului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar pe YouTube.

ADVERTISEMENT

De asemenea, solistul a mai spus că nu se vede cântând până la vârsta de 50 de ani și nici nu și-ar dori acest lucru. În același timp, artistului nu vrea să-i fie rușine de nimic din ceea ce a făcut până acum.

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este ‘beția’ mea artistică.”, a mai declarat îndrăgitul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova și activează de mai bine de un deceniu. Trupa a căpătat notorietate după ce a lansat melodia „P.O.H.U.I.”, în colaborare cu Inna, în 2013.

Membrii trupei au reușit să-și țină identitatea secretă până acum și și-au ținut viețile personale departe de lumina reflectoarelor. Aceștia își ascund identitatea cu ajutorul măștilor realizate prin machiaj, hanoracelor cu glugă și ochelarilor de soare.

ADVERTISEMENT

Melodiile Carla’s Dreams, reclamate la CNA

Solistul Carla’s Dreams a declarat, în cadrul aceluiași podcast, că unele piese ale trupei au fost reclamate de către o asociație de la CNA. Din fericire, acestea nu au fost interzise la radio sau la TV.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese.

Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: ‘Basarabean, cenzurat în București de CNA’.

Eroina, Acele, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea». 

Și nu a reușit, dar așa de tare mi-aș fi dorit… Tu-ți imaginezi să cenzureze Eroina pe TV și radio statul român.”, i-a dezvăluit artistul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT
Tags: