Sport

Din dragoste pentru „Los Blancos”. Rafael Nadal, cerere specială la turneul de la Madrid înainte de semifinala Real – Manchester City

Rafael Nadal le-a cerut organizatorilor turneului de la Madrid ca meciul său să nu se suprapună cu partida pe care Real Madrid o va juca împotriva lui Manchester City, în returul semifinalelor UCL.
04.05.2022 | 12:03
Din dragoste pentru Los Blancos Rafael Nadal cerere speciala la turneul de la Madrid inainte de semifinala Real  Manchester City
Ce le-a cerut Rafa Nadal organizatorilor de la Madrid, cu câteva ore înaintea meciului Real Madrid - Manchester City. FOTO: Twitter Real Madrid
ADVERTISEMENT

Real Madrid va fi susținută de Rafael Nadal la returul cu Manchester City din semifinalele UEFA Champions League. Duelul are loc miercuri, 4 mai, de la ora 22:00 (ora României).

Rafael Nadal face eforturi pentru a o putea susține pe Real Madrid în semifinala cu Manchester City

Al patrulea jucător al lumii le-a cerut organizatorilor turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid ca meciul său de miercuri să nu se suprapună cu duelul de pe „Santiago Bernabeu”, tocmai pentru a putea fi prezent în tribune.

ADVERTISEMENT

Supranumit „Regele Zgurii”, Rafael Nadal s-a impus de cinci ori la Madrid Open, iar miercuri, în ziua meciului dintre Real și City, are meci cu sârbul Miomir Kecmanovic, în turul 2 al turneului. Seara, de la ora 21:00, ora Spaniei, echipa lui Carlo Ancelotti încearcă să se califice în finala Ligii Campionilor, după ce a pierdut la Manchester cu 3-4.

Nadal, care are 21 de titluri de Grand Slam în palmares, este un fan înfocat al campioanei Spaniei, care tocmai a ridicat trofeul LaLiga pentru a 35-a oară. Chiar la meciul de titlu din ultima etapă, cu Espanyol (4-0), fostul lider mondial a fost invitat să dea lovitura de start.

ADVERTISEMENT

Conform programului anunţat de organizatori, Rafel Nadal ar urma să joace de la ora 16:00 (ora Spaniei), în timp ce duelul Real Madrid – Manchester City va începe trei ore mai târziu.

 „Nadal ne-a cerut să nu joace atunci când joacă şi Real Madrid în semifinala Champions League”, a declarat Feliciano Lopez, directorul turneului de la Madrid.

ADVERTISEMENT

„Îi place să joace în timpul zilei, pentru că mingea sare mai sus. Sunt jucători (spanioli) care nu sunt din Madrid. David Ferrer nu este din Madrid.

Tommy Robredo şi Marc Lopez sunt din Barcelona, Sergi Bruguera este şi el din Barcelona … e foarte greu să fi un anti-madridist!”, a comentat Lopez.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat de 13 ori UEFA Champions League şi a fost finalistă cu alte trei ocazii, iar Nadal speră că „albii” se vor califica în finală pentru a 17-a oară. În ultimul act, învingătoarea dintre Real Madrid și Manchester City va da piept cu Liverpool, care va lupta pentru trofeu pentru a zecea oară.

ADVERTISEMENT
Tags: