Fotbal intern

DinaMONŞTRII Rednic şi Vamă: ”Să le fie RUŞINE! Am fost UMILIŢI”

DINAMO. Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe au lansat un atac fără precedent la finalul ruşinii cu Astra, scor 0-2, la adresa jucătorilor şi a foştilor conducători!...
30.05.2015 | 00:06
DinaMONSTRII Rednic si Vama Sa le fie RUSINE Am fost UMILITI
ADVERTISEMENT

DINAMO. Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe au lansat un atac fără precedent la finalul ruşinii cu Astra, scor 0-2, la adresa jucătorilor şi a foştilor conducători!

Rednic era supărat pe jucătorii lui, despre care a spus că nu ar avea dreptul să intre în vestiar. Tot el a dat vina pe campania de transferuri care s-a făcut înainte ca el vă vină în ”Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

”S-a văzut clar diferenţa de valoare. Am jucat cu Astra, cu jucători formaţi de ani şi ani acolo. 

VIDEO!!! ASTA A FOST ULTIMA UMILINTA TRAITA DE DINAMO IN ACEST SEZON!!! SUMUDICA I-A FACUT PRAF!!! VEZI GOLURILE

Astăzi am fost umilit de această echipă. Jucătorii mei s-au gîndit la vacanţă. Eu le-am spus jucătorilor mei că în acest vestiar au intrat fotbalişti de fotbalişti.

ADVERTISEMENT

Responsabili sînt şi cei care au făcut transferurile pe care le-au făcut. Vom vedea ce facem. Sînt mulţi jucători la sfîrşit de contract, alţii  care nu fac faţă”, a spus Rednic, la DigiSport.

DINAMO. L-a avertizat pe Negoiţă

”Eu nu plec de aici, dar trebuie un proiect serios. Nu e de vină domnul Negoiţă. Alţii. S-au făcut greşeli de neadmis la echipă. Eu am spus că vin să particip la un proiect serios. Nu ştiu cum va fi cu insolvenţa, dar eu am venit să mă bat întîi pe plan intern.

ADVERTISEMENT

SUMUDICA A DISTRUS DINAMO SI MERGE DIRECT LA PUSCARIE!!! “N-AM CE SA FAC!!! MAINE SUNT LA JILAVA!!!”

Le promit suporterilor că o să fie mulţumiţi sezonul viitor. Şi domnul Negoiţă trebuie să respecte ce am vorbit. S-au purtat negocieri cu mai mulţi jucători. Vom vedea”, a spus Rednic.

”La Dinamo, sînt mulţi jucători care nu au ce căuta. Păi avem jucători care stăteau în teren şi băteau din palme cum pasează ăia de la Astra. Să nu se supere Şumudică, dar ăştia-s jucătorii lui Dinamo”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Aici sînt salarii destul de mari. Domnul Negoiţă a sigurat tot, din punct de vedere financiar. De acum, eu şi cu Dinu Gheorghe vom fi responsabili cu tot ce se întîmplă aici”, a încheiat Mircea Rednic.

DINAMO. „Ne-am făcut de rîs, nu jucăm nimic!”

Dinu Gheorghe, la rîndul său, a avut, de asemenea, un discurs distrugător la adresa echipei.

„În seara asta ne-am făcut de rîs. Mi-e mie ruşine de ruşinea lor, sînt jucători buni, dar sînt prea injectaţi de impresarii lor că sînt prea buni pentru ce le poate oferi Dinamo acum, nu au voie să se comporte aşa. O să le dăm hîrtii cum i-am dat lui Lazăr, să vedem care vine cu vreo ofertă”.

„Tot aud pe aici că nu s-a făcut pregătirea bună în iarnă, astea sînt alibiuri, pentru mine nu este asta o scuză. Unii au ajuns prea repede la Dinamo, au ajuns prea repede sus şi sus bate vîntul tare, nu sînt obişnuiţi cu asta”.

„Nu mă mai întrebaţi de străini, ne vom despărţi de mulţi jucători pentru că au găsit echipa pe locul 8 şi au lăsat-o pe locul 8, ce au adus ei în plus? Avem atacant care n-a mai dat gol din 6 martie şi nu mai poate pune un stop…”

Adevărul e că nu jucăm nimic, n-am jucat nici cu Mediaşul, n-am jucat nici acum, să nu faci nici măcar un fault, să simtă adversarul că joacă la Dinamo, măcar pe tunel să-l calci pe bătături… S-au făcut greşeli foarte mari şi avem foarte mult de muncă pentru a le îndrepta”

Cît despre zvonurile că atît el, cît şi antrenorul Mircea Rednic vor pleca de la echipă pentru că nu s-a ieşit din insolvenţă, Dinu Gheorghe le-a infirmat: „Eu vorbesc în numele meu, eu rămîn, important e să facem o echipă bună şi în insolvenţă, repet, sînt multe greşeli pe care trebuie să le îndreptăm”.

ADVERTISEMENT
Tags: