Sport

Dinamo a anunțat prețul biletelor pentru meciul cu Farul de pe „Arcul de Triumf”. Care e cel mai ieftin tichet

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța, partidă care se va juca pe „Arcul de Triumf”
20.09.2023 | 19:36
Dinamo a anuntat pretul biletelor pentru meciul cu Farul de pe Arcul de Triumf Care e cel mai ieftin tichet
Dinamo a pus în vânzare bilete pentru meciul cu Farul. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru partida cu Farul. După mai multe negocieri și o situație tensionată, gruparea roș-albă va juca finalmente pe Arcul de Triumf, deși inițial nu au fost primiți pe stadionul de lângă parcul Herăstrău.

Dinamo a scos la vânzare bilete pentru meciul cu Farul

Cel mai ieftin bilet este cel de 35 de lei. La Zona VIP nu au fost scoase la vânzare biletele. Pot fi cumpărate online și fizic, la casele de la stadionul ”Arcul de Triumf” deschise vineri, de la ora 14:00.

ADVERTISEMENT
  • Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
  • Tribuna 2: 50 ron
  • Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
  • Zona VIP este sold-out datorită abonaților.

Inițial, cei ce se ocupă de administrarea arenei nu au vrut ca Dinamo să mai joace acolo din cauza criticilor primite după meciul dintre Dinamo și Petrolul.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns mantaua de vremea rea pentru Dinamo! Cei de acolo au uitat că noi i-am ajutat să promoveze în SuperLigă. Acum au ajuns să fie aroganți. Nu am avut ce să facem! De data asta, ei s-au trezit prea târziu și au formulat cererea pentru Arcul de Triumf. 

Aici va juca naționala feminină de fotbal a României și există și un proces pentru refacerea gazonului. Dar n-au zis ei că și-au găsit casă pe Arena Națională? Doar au făcut conferință de presă chiar la Arcul de Triumf ca să sublinieze asta. Dar văd că n-au loc pe Arena Națională!”, a spus Radu Popa, potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Radu Popa vine după ce, la finalul meciului cu Petrolul, Ovidiu Burcă a spus că suprafața de joc, care era cândva una dintre cele mai bune, și-a pierdut calitățile.

Le-am cerut jucătorilor să-și adapteze crampoanele pentru acest gazon. Am încercat să schimbăm multe lucruri, dar când ai anumite automatisme, e mai greu. Rămân cu un gust amar că cea mai bună suprafață din România a devenit… Ce să întrebăm? 

ADVERTISEMENT

Ne iau chirie, suprafața e cum e, crezi că ne dea cineva banii înapoi că suprafața a fost așa? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazonul. Trebuie să ai pasiune, fiecare stadion avea îngrijitor pe vremuri”, spunea Ovidiu Burcă, printre altele, după Dinamo – Petrolul 1-1.

Dinamo, amendată

La ultimul meci, cei de la Dinamo au fost amendați de Comisia de Disciplină cu 3000 de lei din cauza incidentelor provocate de suporteri.

SC Dinamo 1948 SA vs. FCU 1948 Craiova – Incidente – În temeiul art. 83.18 din RD, raportat la art. 11.4 și 13.1 din ROAF, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 3.000 lei“, au transmis reprezentanții federali.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2.42 este cota pentru ”gazdele marchează primul gol” la meciul Dinamo – Farul.

ADVERTISEMENT