Sport

Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul Dinamo – Poli Iași. Sold-out în PCH. Update

Dinamo va juca pe stadionul Arcul de Triumf meciul cu Poli Iași, iar ”câinii” vor avea din nou alături suporterii. Toate biletele de la PCH s-au vândut.
24.04.2023 | 18:21
Cate bilete au mai ramas pentru derbyul Dinamo  Poli Iasi Soldout in PCH Update
Mai sunt puțin mai mult de 24 de ore până la partida Dinamo - Poli Iași, care încheie etapa a 5-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, iar ”câinii” anunță că până la această oră s-au vândut 4.000 de bilete. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
24-04-2023
15:35

Mai sunt doar 2.000 de bilete la meciul Dinamo - Poli Iași

Mai sunt puțin mai mult de 24 de ore până la partida Dinamo – Poli Iași, care încheie etapa a 5-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, iar ”câinii” anunță că până la această oră s-au vândut 4.000 de bilete.

Asta înseamnă că mai sunt disponibile puțin peste 2.000 de tichete. În plus, toate biletele de la Peluza Cătălin Hîldan au fost achiziționate deja.

Fanii vor să umple stadionul Arcul de Triumf și le cere tuturor celor care și-au luat bilete să vină îmbrăcați în alb și roșu: ”Știm că sufletul vă este alb-roșu, dar vrem să vă vedem și ținuta de meci.

Vom avea 5 tricouri semnate de jucătorii noștri la meciul de mâine, pentru cei mai frumoși suporteri îmbrăcați în culorile clubului. Vă așteptăm să colorăm stadionul în alb și roșu și să îi dăm o coloană sonoră timp de 90 de minute, cum doar voi știți!”

Dinamo atacă promovarea în SuperLiga în meciul cu Poli Iași, după înfrângerea dureroasă împotriva lui CSA Steaua București în Ghencea. Partida care se dispută pe stadionul Arcul de Triumf are șanse mari să fie sold-out.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Poli Iași

Clubul din Liga 2 Casa Pariurilor a anunțat pe pagina oficială de Facebook că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași, care va avea loc marți, 24 aprilie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„Vă aşteptăm la stadion să-i susținem pe băieți în drumul spre prima ligă. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:00. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate. HAI DINAMO”, au scris „câinii”.

Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, iar acestea pot fi achiziționate atât online, de pe site-ul bilete.ro, cât și de la casele de bilete ale stadionului „Arcul de Triumf”, după următorul program:

ADVERTISEMENT

Sâmbătă 10:00 – 14:00 
Duminică 10:00 – 13:00 
Luni 16:00 – 19:00 
Marți 13:00 – 20:45

Pentru a evita un conflict în peluză între galeria lui Dinamo de la Peluza Sud și fanii lui Poli Iași, ultrașii care au abonament vor primi invitații la tribuna a doua, în sectorul O. Copiii sub șapte ani au de asemenea intrare gratuită la meci fără loc dacă sunt însoțiți de un părinte.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor la meciul Dinamo – Poli Iași

Prețurile biletelor sunt pentru toate buzunarele. De la 30 de RON la peluze, la 150 de RON la VIP. Tichetele pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.

VIP: 120-150 ron 
Tribuna 1: 50-70 ron 
Tribuna 2: 40-50 ron 
Peluze: 30 ron 

Nici Iașiul nu trece prin cea mai bună perioadă, după ce a pierdut primul loc în dauna Stelei, după un semieșec cu Unirea Dej. Înainte de meciul direct, moldovenii sunt pe locul doi în Liga 2, cu 46 de puncte, cu opt peste Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo, acest meci este extrem de important și ar putea reprezenta un pas important către asigurarea unui loc de baraj sau chiar promovarea directă de pe locul al treilea, în condițiile care CSA Steaua nu are dreptul să promoveze.

Dinamo va trebui să plătească alți 10.000 de euro pentru a închiria din nou stadionul „Arcul de Triumf” la acest meci, iar la aceste costuri se adaugă și utilitățile, precum și o amendă de 8.000 de lei primită pentru incidentele de la meciurile din deplasare cu Unirea Dej și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT