Fotbal intern

Dinamo, două transferuri într-o zi! Gevaro Nepomuceno, prezentat oficial. A semnat şi Steliano Filip

22.01.2021 | 12:41
Dinamo doua transferuri intro zi Gevaro Nepomuceno prezentat oficial A semnat si Steliano Filip
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Dinamo București au reușit al doilea transfer al iernii, în ciuda problemelor financiare care apasă tot mai greu. Totodată, DDB a anunţat că Steliano Filip a semnat un contract până în 2023.

Primul jucător adus de ”câini” în 2021 este mijlocașul ofensiv Andrei Blejdea, în vârstă de 24 de ani, care a evoluat în tur pentru FC Argeș, adunând 11 partide şi un cartonaş galben, fără să marcheze.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de opt jucători străini au părăsit-o pe Dinamo în această pauză de iarnă. După Rene Hinojo, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alex Gonzalez, Borja Valle, Aleix Garcia și Tomas Mejias,  ultimul care a plecat din ”haită” este Juan Camara.

DDB a anunţat şi transferul lui Steliano Filip

UPDATE, 22 ianuarie, ora 12:40 / Fanii din DDB au anunţat că au ajuns la un acord cu Steliano Filip, iar acesta a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

“DDB întărește Dinamo, la solicitarea managerului nostru Jerry Gane. DDB s-a înțeles cu STELIANO FILIP, care începând de astăzi s-a întors în MAREA FAMILIE DINAMO. Fostul căpitan a semnat un contract pentru 2 ani și jumătate, iar de mâine se va alătura colegilor săi la treabă”, au anunţat cei din DDB.


Gevaro Nepomuceno a semnat cu Dinamo

UPDATE, 22 ianuarie, ora 12:16 / Dinamo a reuşit să facă al doilea transfer al iernii, după ce Gevaro Nepomuceno a semnat un contract până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire pe încă doi ani.

ADVERTISEMENT

“Dinamo București anunță transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, a declarat noul manager sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial”, au anunţat oficialii lui Dinamo.


Un jucător din liga a cincea engleză, al doilea transfer al iernii la Dinamo

FANATIK a aflat că antrenorul Jerry Gane a avut o ședință cu noul manager sportiv de la Dinamo, Marius Adrian Nicolae, căruia i-a cerut să rezolve urgent două transferuri pentru a putea continua cu șanse lupta la intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Oficialul s-a conformat și un internațional din Curacao, Gevaro Nepomuceno, este foarte aproape de a fi al doilea transfer realizat de Dinamo în această iarnă. Conform gsp.ro, jucătorul de 28 de ani a trecut fără probleme peste vizita medicală și urmează sie fie supus testelor fizice de staff-ul tehnic.

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a ajuns la un acord cu Nepomuceno și așteaptă ok-ul din partea lui Jerry Gane pentru ca înțelegerea să fie parafată și mijlocașul stânga să semneze contractul.

Gevaro Nepomuceno a jucat la Petrolul Ploiești în perioada 2014-2015, de unde managerul sportiv Mariius Nicolae îl cunoaște, și vinde la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în urmă cu două săptămâni și-a încheiat angajamentul cu Halifax, din liga a cincea engleză.

În perioada când a jucat pentru ”lupii galbeni”, internaționalul din Curacao a strâns 58 de meciuri în care a reușit două goluri și două pase decisive. La Halifax a evoluat în 13 partide și a înscris un gol.

În plus, Jerry Gane a mai primit marți o veste bună, după ce jucătorii Ante Puljic, Magaye Gueye, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au revenit la antrenamente după accidentări mai vechi și sunt apți pentru întâlnirea cu FC Botoșani.

Problemele de lot cu care se confruntă Dinamo au fost vizibile la  meciul împotriva Chindiei Târgoviște, pierdut cu 0-1 de “câini” pe teren propriu. Din cauza lipsei de soluții, Jerry Gane a făcut doar două schimbări din cinci disponibile în timpul confruntării.

ADVERTISEMENT