Sport

Dinamo a oficializat transferul lui Răzvan Began. Burcă are acum trei portari

Dinamo a anunțat oficial transferul portarului Răzvan Began, care a jucat ultima dată la FC Botoșani. Astfel, Ovidiu Burcă va avea trei soluții pentru acest post.
11.08.2023 | 18:49
Dinamo a oficializat transferul lui Razvan Began Burca are acum trei portari
Dinamo a anunțat oficial transferul portarului Răzvan Began, fără a oferi însă alte detalii despre această înțelegere. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT
11-08-2023
15:56

Began a semnat cu Dinamo

Dinamo a anunțat oficial transferul portarului Răzvan Began, fără a oferi însă alte detalii despre această înțelegere.

”Răzvan Began la Dinamo. Ultima oară la FC Botoșani, portarul Răzvan Began a semnat un contract cu Dinamo 1948 București și, de astăzi, face parte din lotul pregătit de Ovidiu Burcă pentru acest sezon de Superligă.

Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

Născut la Sighetu Marmației, Răzvan Began va împlini, mâine, 27 de ani. 1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. 3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

29-07-2023
10:02

Ovidiu Burcă a anunțat un nou transfer la Dinamo

Răzvan Began este noul jucător al celor de la Dinamo. După doar un meci, portarul și-a reziliat contractul cu FC Botoșani și a început să poarte discuții pentru un transfer în Ștefan cel Mare. 

Ovidiu Burcă a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului Dinamo – Sepsi că portarul de 26 de ani a trecut vizita medicală și va semna sâmbătă, urmând să facă parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Sepsi de luni, 31 iulie, de la ora 21:30. 

„Răzvan Began o să ni se alăture, a făcut vizita medicală ieri, iar la ora asta se semnează cu el. Va face parte din lotul nostru. Pe Denis Oncescu l-am împrumutat la Chiajna, avea nevoie de mai multe minute, spațiu de joc. Atunci, am găsit varianta Răzvan Began.

E un portar pe care l-am întâlnit și anul trecut, campionatul acesta a făcut un meci bun la Botoșani și poate ridica nivelul lotului nostru. Nu poate exista progres fără o concurență reală”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferința de presă. 

Dinamo continuă întăririle pentru SuperLiga. Ovidiu Burcă vrea să mai aducă jucători, iar ultimul nume vehiculat este cel al lui Răzvan Began, care tocmai și-a reziliat contractul cu FC Botoșani.

Dinamo, aproape să îl transfere pe portarul Răzvan Began

Dinamo l-a împrumutat pe Denis Oncescu la Concordia Chiajna, așa cum FANATIK a anunțat, iar Ovidiu Burcă se bazează în acest moment doar pe Adnan Golubovic și Filip Dujmovic.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, antrenorul „alb-roșiiilor” își mai dorește un portar, iar Răzvan Began este principala țintă. Portarul de 26 ani și-a reziliat contractul cu Botoșaniul după doar un meci:

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off.

ADVERTISEMENT

Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”, a declarat jucătorul pentru gsp.ro.

Dinamo, în pericol să îl piardă și pe Filip Dujmovic

Conform sursei citate, Filip Dujmovic, rezerva lui Adnan Golubovic în acest start de sezon, își dorește să plece din Ștefan cel Mare, pentru a juca mai mult.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a vorbit despre decizia surprinzătoare a goalkeeper-ului Răzvan Began: „A plecat! După doar un meci, dar, da, a plecat de la noi.

Nu s-a adaptat orașului, nu știu ce o fi fost cu el, dar a plecat. Nu știu unde s-a dus, n-am nicio idee, dar, unde se duce, să-și facă treaba, să fie sănătos!”.

ADVERTISEMENT

Originar din Sighetul Marmației, portarul a venit în această vară de la Sepsi Sfântu Gheorghe și este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro. A mai evoluat de-a lungul carierei la Dunărea Călărăși, Daco-Getica, ACS Poli, Hermannstadt, Foresta Suceava, Luceafărul, CFR U19, Farul Constanța și CSM Sighet.

ADVERTISEMENT