Sport

Dinamo – CSA Steaua 3-0, în etapa 9 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor. „Câini” și-au dezmembrat rivala și speră la promovarea directă

Dinamo a câștigat fără drept de apel meciul cu CSA Steaua și păstrează speranțe că va putea obține promovarea directă în primul eșalon.
15.05.2023 | 22:25
Dinamo  CSA Steaua 30 in etapa 9 din playoff Liga 2 Casa Pariurilor Caini siau dezmembrat rivala si spera la promovarea directa
Lamine Ghezali si Laurentiu Corbu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 15 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-05-2023
19:53

Cum arată clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor după Dinamo - CSA Steaua 3-0

Dinamo a învins clar cu 3-0 pe CSA Steaua, a urcat pe locul 3 în clasament și păstrează șanse matematice de a obține promovarea directă în primul eșalon. „Câinii” au nevoie de o victorie în ultima etapă de la Iași, iar Oțelul nu trebuie să obțină mai mult de două puncte în ultimele două etape, la Buzău și pe teren propriu cu Unirea Dej.

În urma acestui succes, formația lui Ovidiu Burcă este sigură însă de prezența la baraj, deoarece are un avans de 6 puncte față de Unirea Dej, cu o etapă înainte de final.

Liga 2 Casa Pariurilor
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

 

15-05-2023
17:33

Dinamo - CSA Steaua 3-0 (Giafer 77, Ghezali 90+4, 90+9 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+10: Fluier final.

Min. 90+9: GOOOL Dinamo! Ghezali transformă fără probleme lovitura de pedeapsă.

Min. 90+8: Florescu este faultat în careu de Adrian Ilie și se acordă penalty.

Min. 90+4: GOOOL Dinamo! Contratac al „câinilor”, Bani și Ghezali se „distrează” cu portarul Dincă, iar ultimul îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 83: Ghezali șutează puternic din marginea careului, mingea se duce puțin peste poartă.

Min. 77: GOOOL Dinamo! Larrucea centrează în careu, Pop reia din întoarcere, Dincă reușește să respingă în primă fază, însă mingea ajunge la Giafer, care o trimite în poarta goală.

Min. 74: Drăghici centrează perfect în careu, Chunchukov reia periculos cu capul din 7-8 metri, însă Dujmovic are un reflex uluitor și scoate de lângă bară.

Min. 68: Bani centrează pe 6 metri, Pop cade în duel cu Sabău, dinamoviștii cer penalty, însă arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 48: Ghezali pătrunde pe partea dreaptă, șutează pe lung din colțul careului mic, însă mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 44: David Irimia rămâne singur pe 6 metri, dar reia slab și Dincă respinge în corner.

Min. 42: Corner pentru Dinamo bătut pe 6 metri, Patriche reia cu capul, mingea lovește bara și ricoșează apoi în brațele lui Dincă.

Min. 25: Bani centrează pe 6 metri, Ghezali reușește să devieze mingea, însă Dincă are un reflex salvator și evită golul.

Min. 11: Pop pătrunde în careu pe partea dreaptă, dar șutul său la colțul lung se duce pe lângă poartă.

Min. 9: Patriche șutează pe jos de la peste 20 de metri, Dincă plonjează și reține balonul.

Min. 1: A început partida.

15-05-2023
15:56

Echipele de start la Steaua - Dinamo, ora 20:30

Dinamo: Dujmovic – Irimia, Giafer, Bena, Patriche, Moura – Ghezali, Iglesias, Larrucea, Bani – Pop. Rezerve: Oncescu, Roșu, Demici, Borcea, Ionescu, A. Irimia, Șerban, Buleică, Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Steaua: Dincă – Drăghici, Sabău, Ciocoteală, Corbu – Oroian, E. Pacionel, Balgiu, Popa – Chipirliu, Chunchukov. Rezerve: Iancu, Calestru, Mihăescu, Enceanu, Ilie, Raicu, Pacionel, Gheorghe, Trică. Antrenor: Daniel Oprița.

Meciul Dinamo – CSA Steaua are loc luni, 15 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 9-a (penultima) a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor. „Militarii” nu au drept de promovare și tremură inclusiv pentru alte nereguli din dosarul de licențiere pentru viitorul sezon. „Câinii” au revenit în lupta pentru promovarea directă cu Oțelul după ce au câștigat runda precedentă cu 2-0 chiar la Galați.

Unde se joacă meciul  Dinamo – CSA Steaua, în etapa 9 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor

Derby de București, Dinamo – CSA Steaua, se desfășoară luni, 15 mai, de la ora 20:30 pe Arena Națională din București, în etapa 9 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor. Chiar dacă „militarii” au primit clar vestea că nu vor avea drept de promovare ca urmare a statului de club departamental, orice ciocnire cu Dinamo rămâne un punct de atracție maxim și sigur vor fi minim 10.000 de spectatori în tribune.

ADVERTISEMENT

Foarte posibil ca numărul fanilor alb-roșii, adică ai lui Dinamo, să fie mai mulți decât cei ai FCSB după neașteptata victorie de la Galați, care a redus distanța dintre „câini” și moldoveni la numai trei puncte. Oricum, autoritățile au declanșat deja un plan bine pus la punct care vizează preluarea imediată a grupurilor de suporteri ai celor două rivale din momentul în care aceștia se vor aduna în diferite colțuri ale Capitalei în număr mai mare, ținerea lor sub control pe durata deplasării la stadion și pe stadion precum și după încheierea acestuia.

Cine transmite la TV meciul Dinamo – CSA Steaua

Partida  Dinamo – CSA Steaua se joacă luni, 15 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională din București, în etapa 9 din play-off–ul Ligii 2. Ea va fi transmisă pe micile ecrane de cele trei posturi de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIk.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 15 mai, la București vom avea un cer noros de dimineață și până seară, dar cu toate acestea posibilitățile de ploaie vor fi foarte mici, undeva în jurul a 5 la sută. Prin urmare, fără ploaie și cu o maximă care la amiază va avea valori de până la 22 de grade, dar acele termometrelor vor coborî pînă la 17 grade, bine de tot pentrru un meci pe stadion.

Ce absențe există în derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Ovidiu Burcă și Daniel Oprița sunt doi antrenori care nu se pot plânge de probleme de lot înaintea ultimei întâlniri directe din acest sezon. „Câinii” vor trimite pe teren echipa care a câștigat la Galați, din care nu vor lipsi portarul Dujmovic, fundașul Moura, mijlocașii Larrucea și Iglesias, precum și atacantul Ghezali pe lângă Amzăr, Giafer, Bani sau Bodiștesanu, jucătorii deveniți titulari din propria pepinieră.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua vine după un eșec rușinos la Iași, unde a încasat nu mai puțin de cinci goluri de la echipa deja promovată în primul eșalon, ceea ce l-a scos din minți pe antrenorul Daniel Oprița, care a anunțat o serie de măsuri disciplinare. Însă cel care are cele mai mari șanse de a zbura primul la final de sezon este chiar antrenorul Daniel Oprița.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – CSA Steaua

Deși CSA Steaua a câștigat ambele meciuri jucate în compania „câinilor” înj acest sezon, casele de pariuri sunt de altă părere de această dată. Dinamo este favorita lor, la cota de 2.10, în timp ce „militarii” au cotă de 3,30 la victorie. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,30, iar șansă dublă „X2” ajunge la cota de 1,70. Gol marcat Dinamo are o cotă foarte joasă – 1,25, iar un gol al „roș-albaștrilor” are cota de 1,45.

ADVERTISEMENT

Dinamo și CSA Steaua s-au întâlnit de două ori în acest sezon și oamenii lui Daniel Oprița au câștigat de fiecare dată. În sezonul regulat, unde s-a jucat un singur meci, cu Dinamo gazdă, s-au impus „roș-albaștrii” cu 2-1. În play-off, gazdă a fost CSA Steaua pe noul stadion din Ghencea și a fost o victorie lejeră cu 2-0, goluri Chipirliu de două ori până în minutul 30.

ADVERTISEMENT