Sport

Clipe de haos la Botoșani! Găman l-a scos din minți pe Bogdan Andone, după un penalty ciudat acordat lui Dinamo. Antrenorul a fost eliminat

A fost nebunie totală la Botoșani în meciul cu Dinamo! În mai puțin de o repriză, am avut parte de un autogol, un penalty controversat și eliminarea lui Bogdan Andone
23.04.2024 | 20:25
Clipe de haos la Botosani Gaman la scos din minti pe Bogdan Andone dupa un penalty ciudat acordat lui Dinamo Antrenorul a fost eliminat
Clipe de haos la Botoșani! Găman l-a scos din minți pe Bogdan Andone, după un penalty ciudat acordat lui Dinamo. Antrenorul a fost eliminat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

George Găman a avut o primă repriză infernală în FC Botoșani – Dinamo! Arbitrul craiovean a dictat un penalty care a declanșat un adevărat haos în tabăra moldovenilor, iar Bogdan Andone a ajuns să fie eliminat.

Haos total în FC Botoșani – Dinamo! George Găman a dictat un penalty controversat, iar Bogdan Andone a fost eliminat

Meciul din Moldova a început cu autogul lui Gabriel de Moura. Așa au deschis scorul gazdele în minutul 13. Apoi s-a instalat haosul pe stadionul din Botoșani. În minutul 25, George Găman a arătat punctul cu var după un duel între Țigănașu și Patriche.

ADVERTISEMENT

Cei doi au sărit la cap în careul lui Ducan, iar „centralul” craiovean a considerat că dinamovistul a jucat primul mingea, deși Țigănașu a ieșit cu capul spart de pe teren.

Faza a fost verificată la VAR, iar Andrei Chivulete l-a chemat pe Găman să o revadă. Cu toate acestea, arbitrul oltean și-a menținut decizia din teren, penalty pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT
penalty dinamo
Faza la care Găman a dictat penalty pentru Dinamo. FOTO: captură Prima Sport 1

După patru minute în care jocul a fost întrerupt, Hakim Abdallah și-a asumat răspunderea executării loviturii de pedeapsă, dar atacantul din Madagascar a șutat mult pe lângă poartă. – vezi VIDEO

Spiritele nu s-au calmat nici după ce Dinamo a ratat penalty-ul. Câteva momente mai târziu, Bogdan Andone a luat „foc” pentru că „centralul” partidei n-a acordat o lovitură de la margine în favoarea echipei sale.

ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat prima repriză în „10”

Haosul a durat până în finalul primei reprize, când Găman i-a lăsat pe oaspeți în inferioritate numerică. Abdallah i-a dat cu piciorul în cap lui Benzar, care a văzut direct cartonașul roșu, în timp ce fundașul dreapta a plecat cu salvarea de la stadion.

Meciul are o miză extrem de mare în perspectiva luptei de salvare de la retrogradare. Înaintea rundei cu numărul 6 din play-out, FC Botoșani era penultima în SuperLiga, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo era pe al doilea loc de baraj, cu 20 de puncte, la două lungimi de salvarea directă.

ADVERTISEMENT

În primul meci al zilei s-au înfruntat alte două echipe care fac eforturi disperate să rămână în prima ligă. Este vorba despre FC Voluntari – FC U Craiova 1948. Partida s-a terminat cu o remiză albă, chiar dacă oltenii au jucat 65 de minute în superioritate numerică.

  • 39 de ani va împlini George Găman pe 27 mai 2024
ADVERTISEMENT
Tags: