Sport

Dinamo – FCSB 0-1, în etapa 17 din SuperLiga. Derby decis de super execuția lui Coman. Cum arată clasamentul

Dinamo - FCSB s-a terminat 0-1, gol marcat de Florinel Coman din lovitură liberă executată perfect. FCSB ia avans în fruntea clasamentului, iar Dinamo rămâne în criză.
26.11.2023 | 22:30
Dinamo  FCSB 01 in etapa 17 din SuperLiga Derby decis de super executia lui Coman Cum arata clasamentul
Dinamo – FCSB 0-0, în etapa 17 din SuperLiga
ADVERTISEMENT
26-11-2023
18:45

FINAL Dinamo - FCSB 0-1 (Fl. Coman '52)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90+6: FINAL DE PARTIDĂ.

Min. 90: Final anost de partidă. De la margine se arată 6 minute de prelungire.

Min. 81: Dinamo domină partida în aceste momente și forțează egalarea!

Min. 72: Statistica minutul 72. FCSB domină cu o posesie de 68% vs 32%, raportul șuturilor pe poartă fiind 4-1 în favoarea ”roș-albaștrilor”. De asemenea, FCSB conduce cu 8 vs. 3 la raportul șuturilor spre poartă. Singurul capitol unde Dinamo e mai activă e la cornere, 3-1 în favoarea ”câinilor”.

Min. 62: Dinamo devine tot mai periculoasă, iar până acum diferența s-a făcut strict în urma acelei lovituri libere.

Min. 52: GOL! 0-1! Florinel Coman transformă fără emoții o lovitură liberă, fără nicio șansă pentru portar.

Min. 50: Suporterii aruncă cu torțe și petarde pe teren. Momentan meciul este întrerupt

Min. 47: S-a reluat a doua repriză. Andrea Compagno este introdus pe teren.

Min. 45+6: PAUZĂ pe Arena Națională.

Min. 45+5: Cel mai probabil acesta este scorul cu care se va intra la cabine, după o primă repriză nu prea spectaculoasă.

Min. 39: Cu toate că FCSB conduce statistic la șuturi spre poartă (5-1) și șuturi pe poartă (3-0), meciul e departe de ceea ce ar trebui să arate un derby.

Min. 30: Veste proastă pentru Dinamo. Homawoo se accidentează și e înlocuit de Patriche.

Min. 25: Cei de la FCSB încearcă să bată un corner, însă nu pot din cauza petardelor aruncate de fanii dinamoviști.

Min. 15: După un sfert de oră diferența din clasament dintre cele două rivale e greu de sesizat, cu toate că FCSB a avut 2 șuturi pe poartă. 

Min. 9: Momentan suporterii au fost în centrul atenției, ambele galerii folosind torțe, fumigene și petarde.

Min 1: A început partida de pe Arena Națională!

26-11-2023
17:10

Dinamo - FCSB, ora 20:40. Echipele de start

  • partida va începe cu 10 minute întârziere pentru a fi timp suficient după încheierea Oțelul – U Craiova pentru a se face trecerea cu transmisia. Oțelul – U Craiova a început la 18:30 în loc de 17:30, din cauza viscolului de la Galați.

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr – D. Iglesias, Bena, Ilic – Ghezali, Abdallah, Gregorio. Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Politic, Bordușanu, A.Bani, Patriche, Giafer, R. Grigore, Dr. Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Compagno, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Dinamo – FCSB are loc duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Dacă altădată un meci Steaua – Dinamo umplea până la refuz tribunele indiferent unde se juca (23 August, Republicii, Dinamo, Ghencea) acum, până vineri, organizatoarea Dinamo reușise să vând doar 10.500 de bilete din capacitatea de 50.000 a Arenei Naționale.

Unde se joacă meciul Dinamo – FCSB

Derbyul bucureștean Dinamo – FCSB se dispută duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din capitală, în etapa a 17-a din SuperLiga. Este ultimul meci pe care câinii îl mai susțin în acest an pe cel mai mare stadion din țară, de la următoarea partidă urmând a reveni pe micuțul Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine sunt în alertă maximă, ca de fiecare dată când față în față se află fanii celor două echipe, dar dacă numărul de spectatori va fi unul neobișnuit de mic pentru aceste partide, maxim 20.000 de oameni, atunci și misiunea lor se va ușura simțitor. Peluza Nord, principalul punct de susținere al FCSB, continuă să fie supărată pe evoluțiile echipei și probabil că o victorie, aparent facil de obținut, în fața vechiului dușman, ar mai limpezi apele.

Cine trasmite la TV derbyul Dinamo – FCSB

Derbyul Oțelul Dinamo – FCSB se joacă duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din București,  în etapa a 17-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 26 noiembrie, nu prea va fi o vreme prielnică pentru fotbal, dacă nu am lua în considerare faptul că Arena Națională are acoperiș rabatabil. Va fi o zi cu cerul permanent închis, cu multă ploaie, după o altă sâmbătă la fel de ploioasă, dar cu maxima zilei urcând până la 7 grade. La ora meciului vor mai fi însă doar 2-3 grade. Surprinzător, acest meci va fi condus de arbitrul Iulian Călin din Ștefănești – Argeș.

Ce jucători lipsesc în derbyul Dinamo – FCSB

Gazda partidei, Dinamo, are doi jucători suspendați. Este vorba despre fundașul dreapta Gabriel Mour, pierdere importantă, pentru că acesta urcă des în atac și centrează foarte bine și mijlocașul Larrucea. un jucător care nu este titular, dar care de fiecare dată când a fost folosit la închidere a jucat destul de bine.

ADVERTISEMENT

La FCSB numărul absenților este de trei. Încpem lista cu căpitanul Vlad Chiricheș, care mai are mult până va reapărea pe gazon, fiind internaționalul român cu cele mai multe și mai lungi accidentări la activ de ani de zile. Tot accidentat este și Octavian Popescu iar fundașul Vali Crețu este suspendat.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – FCSB

Pentru casele de pariuri nu prea vorbim despre un derby pentru că diferența dintre cotele acordate sunt de-a dreptul uriașe în favoarea FCSB, ca la un meci între două echipe care au un nivel de valoare net diferit. Astfel cotele pentru victoria FCSB variză între 1,45 și 1,55 iar cele pentru o mare surpriză din partea câinilor se încadrează între 6,20-7,00. Un gol al lui Dinamo ajunge la 1,65 iar șansă dublă X2 are cotă 2,90.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani Dinamo a fost cam victimă sigură în fața echipei lui Gigi Becali, pe care a reușit să o învingă ultima dată pe 16 februarie 2020 cu scorul de 2-1, vorbind aici, bineînțeles, despre partide campionat. În schimb câinii au produs surpriza în Cupa României în 2021, când victimele s-au impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT