Sport

Dinamo Kiev – Bayern Munchen se joacă în condiții de ninsoare abundentă! Mircea Lucescu își dorea un teren bun

Partida dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen este în pericol de amânare din cauza ninsorii, iar Mircea Lucescu a vorbit despre condițiile grele de joc.
23.11.2021 | 19:17
Dinamo Kiev  Bayern Munchen se joaca in conditii de ninsoare abundenta Mircea Lucescu isi dorea un teren bun
Bayern Munchen-Dinamo Kiev, în pericol de amânare din cauza ninsorii. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT
23-11-2021
17:53

Un suporter a intrat pe teren și a întrerupt partida

La doar trei minute de la startul partidei, un suporter al lui Dinamo Kiev a intrat pe teren și a întrerupt partida pentru un minut, cât timp forțele de ordine l-au prins și l-au îndepărtat de pe gazon.

Suporterul nu avea tricou pe el, deși la Kiev ninge abundent, însă a fost pașnic, motiv pentru care galeria lui Dinamo a făcut semne către forțele de ordine să fie blânde cu el.

23-11-2021
17:44

Dinamo Kiev - Bayern Munchen se joacă în condiții de ninsoare abundentă

În cele din urmă, UEFA a decis că partida dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen se poate juca chiar și în condiții de ninsoare abundentă, angajații campioanei Ucrainei reușind să îndepărteze toată zăpada strânsă pe teren.

Imagine de la Kiev, înainte de Dinamo - Bayern Munchen. Sursă foto: twitter.com
Imagine de la Kiev, înainte de Dinamo – Bayern Munchen. Sursă foto: twitter.com

Confruntarea este stabilită să înceapă la ora 19:45, însă ninsoarea nu dă semne că s-ar putea opri și deja s-a strâns multă zăpadă pe care angajații clubului încearcă să o strângă la marginea terenului pentru ca meciul să se poate disputa.

Mircea Lucescu a oferit o primă reacție, dar nu crede că este posibil ca partida să se poată desfășura, explicând faptul că zăpada este moale și se lipește de crampoanele fotbaliștilor, ceea ce îngreunează și mai mult jocul.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev – Bayern Munchen, în pericol de amânare din cauza ninsorii. Reacția lui Mircea Lucescu

Partida dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen, din etapa a 5-a a grupelor Champions League este în pericol să nu se joace din cauza ninsorii abundente care a căzut asupra capitalei Ucrainei.

Mircea Lucescu a oferit o reacție oficială cu jumătate de oră înainte de începutul meciului, recunoscând că nu crede în desfășurarea partidei la ora stabilită, dacă nu chiar și în ziua stabilită.

ADVERTISEMENT

„Aș fi vrut să fie terenul bun, să vedem ce va decide UEFA. E foarte greu de jucat în condițiile astea, nu e o zăpadă tare, e plină de apă, sperăm doar să se oprească repede.

Problema este că zăpada se lipește de crampoanele fotbaliștilor, nu e ușor să joci pe o așa vreme.

ADVERTISEMENT

Eu ce să facă, mi-aș dori foarte tare să jucăm, nu putem vorbi cu dacă sau cu parcă”, a mai spus Mircea Lucescu înaintea meciului.

Imagine de la Kiev, înainte de Dinamo - Bayern Munchen. Sursă foto: twitter.com
Imagine de la Kiev, înainte de Dinamo – Bayern Munchen. Sursă foto: twitter.com

„Se pare că Moș Crăciun va veni sigur cu sania la Kiev”, a glumit Leo Grozavu, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev, fără gol marcat în patru meciuri

Dinamo Kiev nu a înscris până acum niciun gol în primele patru meciuri din grupă, primind în schimb șapte goluri. Cu toate acestea, formația lui Mircea Lucescu are un punct, obținut în primul meci din grupă, cu Benfica Lisabona, scor 0-0.

De altfel, în acel meci, Dinamo Kiev reușise să puncteze chiar în ultimul minut al confruntării, gol validat inițial de arbitru, dar care în urma controlului VAR a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Astfel, Dinamo Kiev rămâne fără gol marcat în această ediție de Champions League, dar încă are șanse teoretice pentru a prinde un loc de Europa League, luptându-se cu Benfica Lisabona, formația de pe locul trei.

De cealaltă parte, Bayern Munchen este lider detașat în grupă, având maximum de puncte după primele patru etape, într-o grupă cu Barcelona, Benfica Lisabona și Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT
Tags: