ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, lăudată după prima repriză cu Dunărea Călărași: „Echipa arată altceva, are atitudine”

Autor: Andrei Șchiopu | 04.03.2021 | 21:09
Dinamo, lăudată după prima repriză cu Dunărea Călărași: „Echipa arată altceva, are atitudine”
Dinamo, lăudată după prima repriză cu Dunărea Călărași: „Echipa arată altceva, are atitudine”. Sursă foto: prosport.ro

Dinamo a reușit o primă repriză bună în meciul din Cupa României cu Dunărea Călărași, iar „câinii roșii” sunt aproape de o calificare în semifinalele competiției.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a ținut să o laude pe Dinamo pentru prima repriză făcută și a apreciat mutările pe care Ionel Gane le-a făcut în teren, dar și pe Paul Anton, mijlocașul care a înscris ambele goluri ale „câinilor”.

Înainte de meci, Ionel Dănciulesc atrăgea atenția asupra importanței Cupei României și consideră că este singura competiție care le mai poate răsplăti eforturile suporterilor în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Laude primite de Dinamo după prima repriză cu Dunărea Călărași

Ionel Dănciulescu a lăudat-o pe Dinamo după prima repriză cu Dunărea Călărași și obsrevă o schimbare în atitudinea elevilor lui Ionel Gane: „Dunărea Călărași a început destul de bine.

Gane a schimbat foarte bine și inspirat rolul jucătorilor și asta se întâmplă când lași un jucător ca Paul Anton să aibă libertate, mai ales că el are șuturi bune de la distanță”.

ADVERTISEMENT

„Dinamo deține controlul partidei și pare că a depășit perioada mai grea prin care a trecut. Echipa joacă altceva și are o altă atitudine”, a spus Dănciulescu la TV DigiSport.

„E singura răsplată pentru fani”

Ionel Dănciulescu a vorbit înaintea meciului dintre Dinamo și Dunărea Călărași și consideră că un triumf în Cupa României ar putea să ofere satisfacție pentru suporterii „câinilor”, care au ajutat la greu echipa:

ADVERTISEMENT

„Dinamo folosește cea mai bună echipă. Sorescu e din nou sacrificat și joacă fundaș lateral. Aș vrea să văd o mobilizare la echipă, să răsplătească eforturile galeriei și să spele rușinea de la meciul cu Viitorul”.

„Știu și ei că asta este cam singura bucurie pe care le-o pot oferi fanilor în acest sezon și mă aștept de la ceva mai multă atitudine din partea lor”, a mai spus Ionel Dănciulescu înaintea startului partidei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!