Sport

Dinamo nu scapă de probleme: „Avem datorii peste tot, de milioane de euro!”

Mario Nicolae a vorbit despre problemele de la Dinamo, spunând că încă sunt datorii mari de tot la club.
28.05.2021 | 21:41
Dinamo nu scapa de probleme Avem datorii peste tot de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Managerul lui Dinamo spune că sunt în continuare datorii mari la echipă, de milioane de euro, pe care speră că împreună cu fanii să le rezolve, cum au reușit să o facă și în sezonul recent încheiat.

Totodată, oficialul „câinilor” încearcă să îi convingă și pe jucătorii cu salarii mari să își mai reducă din sumele de bani pe care trebuie să le primească.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu scapă de probleme, datoriile fiind mari în continuare

Mario Nicolae anunță că Dinamo are în continuare probleme finanaciare, datoriile fiind și mai mari de când spaniolii au preluat echipa în urmă cu un an:

Dinamo are datorii peste tot, de ordinul milioanelor de euro! În ultimul an datoriile au crescut mult, sunt mult, mult mai mari!

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul DDB, al sponsorilor, se încearcă plombarea acestora. Sunt taxe către stat, salarii de plătit.  Eu cred că în momentul de față, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu cel al suporterilor, se poate rezolva problema”.

„Ionuț Badea și alți oameni încearcă să ajute, dar trebuie să știe ce se întâmplă pe viitor. Ionuț Lupescu dorește să se implice activ, însă mai întâi trebuie să avem o comunicare cu partea iberică, una aproape inexistentă în acest moment”, a mai spus Mario Nicolae la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum să mergi înainte cu salarii de 18.000 de euro!”

Mario Nicolae a continuat și a anunțat că vrea să elimine salariile mari de la echipă, dar și că Raul Albentosa va pleca în această vară și că încă nu și-a primit niciun salariu până acum:

„Fabbrini nu pleacă. Sunt foarte multi jucători care nu sunt liberi de contract. Ne vom așeza la masă și vom discuta să vedem ce e cel mai bine pentru ambele părți.

ADVERTISEMENT

N-ai cum să mergi înainte cu astfel de salarii, de 18.000 de euro. Nemec și Anton mai au un an de contract cu noi. În momentul de față nu există nicio ofertă pentru vreun fotbalist de la Dinamo”.

„Sunt doar interese din partea agenților. Deocamdată, n-am adus niciun jucător. Ne reunim pe 15 iunie, suntem în discuții avansate cu mai mulți fotbaliști.

Totuși, e devreme. Mulți dintre ei nu știu ce vor sa facă. Sunt din Liga 1 și vor să mai aibă timp de gândire”, a mai spus Mario Nicolae.

ADVERTISEMENT