Sport

Dinamo – Păuleşti 0-0! “Câinii” au remizat în primul amical din această iarnă, la câteva zile de la protest. Video

Dinamo a remizat în primul amical al iernii, împotriva celor de la Păuleşti, scor 0-0. Meciul s-a disputat la câteva zile de la răscoala de la echipă.
21.01.2023 | 12:42
Dinamo  Paulesti 00 Cainii au remizat in primul amical din aceasta iarna la cateva zile de la protest Video
Dinamo, în meciul cu FC Braşov. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-01-2023
11:53

Dinamo - Păuleşti 0-0

Dinamo a remizat cu Păuleşti în primul amical din această iarnă. “Câinii” au ratat mai multe ocazii mari, au avut şi două bare în prima repriză, dar la final scorul a fost egal, 0-0. Amicalul vine la câteva zile de la greva dinamoviştilor, care au refuzat să se antreneze din cauza salariilor restante. 

Dinamo are programate nu mai puţin de nouă meciuri de pregătire în această perioadă. “Câinii” deschid seria amicalelor împotriva celor de la Păuleşti, noua echipă a lui Valentin Lazăr, fostul jucător dinamovist.

Dinamo – Păuleşti! “Câinii” evoluează în primul amical din această iarnă. Echipele de start

Echipa lui Ovidiu Burcă joacă la câteva zile de la protestul de la club. Jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze din cauza restanţelor salariale, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

La câteva zile de la această furtună, Dinamo joacă primul amical, la Buftea, împotriva celor de la Păuleşti. Echipele de start:

Dinamo (4-5-1): Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Delciu, Gorka, Iglesias, Borcea, Florescu – Țîră. Rezerve: Oncescu, Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr, I. Roșu, A. Irimia, Bani, Pop, Ghezali, N. Roșu. Antrenor: Ovidiu Burcă

ADVERTISEMENT

CS Păulești (4-2-3-1): Nedelcu – Țăranu, Ștefan, Ioniță, Pinescu – Vrăjitoarea, Stoica – Dumitrașcu, V. Lazăr, Cristian – Vintilă. Rezerve: Dumitru, Andrei, G. Năstase, C. Neacșu, Leea, G. Bepeanu, Cr. Ardeleanu, Dicu, Zavate. Antrenor: Florin Pripu

VEZI VIDEO: 

Ovidiu Burcă: “Să le fie rușine pentru ce au făcut zilele trecute”

La Dinamo a fost o adevărată furtună în această săptămână. După ce jucătorii au refuzat să se antreneze, antrenorul Ovidiu Burcă a organizat o conferinţă de presă prin care i-a pus la zid pe jucătorii săi:

ADVERTISEMENT

“Să le fie rușine! Să le fie rușine pentru ce au făcut zilele trecute. Din punctul meu de vedere, n-aveau niciun drept să facă ceea ce au făcut. Spun asta cu toată responsabilitatea. Sunt un om echilibrat, care totdeauna încearcă să le ofere fotbaliștilor tot ce e mai bun.

De când am venit aici, nu le-a lipsit absolut nimic jucătorilor. Nu sunt în prima ligă 5 echipe care au condițiile de la Dinamo în aceste luni. Mă refer la tot, de la bucător propriu al echipei, până la aspectele financiare. N-au fost întârzieri extraordinare.

ADVERTISEMENT

A fost totul aproape la zi uneori, deplasări cu avionul, hoteluri de cinci stele. Așa consider eu că trebuie să tratez jucătorii: să le ofer totul și să le cer totul în schimb. Iar ceea ce au făcut ei este o mare pată pe obrazul acestui club”, a spus Burcă.

Dinamo are programate nouă partide de pregătire în această iarnă, după cum urmează:

  • 21 ianuarie: CS Păulești
  • 25 ianuarie: CSO Plopeni
  • 28 ianuarie: Progresul Spartac
  • 1 februarie: CSM Slatina
  • 4 februarie: Gloria Buzău
  • 8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite
  • 10 februarie: Unirea Slobozia
  • 11 februarie: Farul Constanța
  • 18 februarie: FC Brașov
ADVERTISEMENT