Sport

Dinamo se pregăteşte de campania de mercato: “Orice jucător ar veni pe salariile noastre!”

Dinamo își face reclamă înainte de pauza competițională. Conducerea propune salarii atractive în încercarea de a atrage noi fotbaliști care să pună umărul la salvarea echipei.
13.12.2023 | 18:54
Dinamo se pregateste de campania de mercato Orice jucator ar veni pe salariile noastre
Conducerea lui Dinamo se pregateste ce perioada de mercato. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo nu își mai revine nici după schimbarea de antrenor. Formația din Ștefan cel Mare ocupă penultimul loc în Superliga și a strâns 5 înfrângeri consecutive. Vacanța de iarnă va fi o bună oportunitate pentru conducere să facă o infuzie de jucători. Salariile la Dinamo pot atrage fotbaliști de calitate.

Dinamo propune salarii atractive

“Eu cred că orice jucător din prima ligă ar veni să joace pe salariile de la Dinamo. Nu pot compara la Paszkany sau Varga. Pot compara cu ce a fost în insolvență, când s-a luat și o Cupă. Salariile erau mai mici la CFR.

ADVERTISEMENT

Din păcate, îmi pare rău ca un suporter al acestei echipei. Noi ne-am făcut treaba și va fi ok. Nu ne mai găsim în situația în care să spunem că retrogradare ar avea legătură cu partea financiară.

Nici acum, bugetul nu poate fi susținut doar din activitatea echipei. Acționarii au promis că vor susține bugetul echipei. Renovațio este în acționariatul Red & White. Fără să fi făcut un calcul clar, este vorba de 50-50″, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Digisport.ro.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, Dinamo a fost surclasată de către Universitatea Cluj. Formația din Ștefan cel Mare a fost învinsă cu 0-1 și a rămas cu doar 10 puncte în clasament. Cu un CV impresionat, Zeljko Kopic nu a reușit să își impună filosofia la echipă și așteaptă duelul cu Botoșani pentru a aduce prima victorie la echipă.

Trupa lui Kopic are 5 înfrângeri consecutive în Superliga

“Eu nu pot să fac reproșuri. Scopul a fost de a salva clubul de la faliment. În ultima perioadă s-au făcut eforturi majore. Au loc și discuții cu jucători și în ce măsură vor ajuta echipa să se salveze. Există un sistem de asigurare când se angajează cheltuieli să existe o garantare din partea acționarilor”, a completat Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

“Sunt dezamăgit. Nu spun că au jucat prost, dar e lipsă de rezultate. Programul este greu, măcar să ajună pe locurile de baraj. Mai sunt meciuri și după în play-off sunt în joc 27 de puncte. Sunt șanse, dar trebuie să câștige un meci, să obțină un punct și să scape de ghinionul ăsta.

A fost a doua repriză în care au avut ocazii. În momentul în care ai doar 9 (n.r. 10) goluri înseamnă că e o problemă mare. Dacă dădea Dinamo gol în repriza a doua, cred că avea forța necesară să bată U Cluj.

ADVERTISEMENT

Cred că îi e dificil și antrenorului, m-am uitat pe foaia de joc și a făcut cinci schimbări și toate au fost de atac. M-aș fi bucurat foarte mult pentru Dinamo, dar dacă juca U Cluj cum a jucat în Giulești cred că era nenorocire. Nici terenul nu a fost unul bun, a fost dificil”, a declarat Ioan Andone pentru Digisport.

ADVERTISEMENT