Sport

Jucătorii lui Dinamo, în galeria selectă a fotbaliștilor dezbrăcati de fani! Cele mai mari umilințe din fotbal. Video

Dinamo pare hotărâtă să scrie istorie în acest sezon. O istorie care nu îi face deloc cinste. Roș-albii ar putea retrograda în premieră din Liga 1. Până atunci, jucătorii sunt umiliți de fani, ca în alte cazuri celebre.
17.12.2021 | 12:00
Jucatorii lui Dinamo in galeria selecta a fotbalistilor dezbracati de fani Cele mai mari umilinte din fotbal Video
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost protagonistul unor scene șocante la finalul meciului pierdut de Dinamo, scor 1-2, la Mioveni. Deși e golgheterul echipei, cu opt reușite în acest sezon, timișoreanul în vârstă de 24 de ani a fost principala țintă a ultrașilor roș-albi.

Sorescu a fost luat pe sus de fanii lui Dinamo și dezbrăcat cu forța. Suporterii i-au reproșat că „nu merită să poarte tricoul” echipei care a luat de 18 ori titlul în Liga 1 și au aruncat echipamentul pe gazon.

ADVERTISEMENT

Spășit, mijlocașul dinamovist s-a desprins din „ghearele” fanilor nervoși, a ridicat tricoul și a plecat la vestiare. Deian Sorescu nu este însă singurul fotbalist din lume supus la o astfel umilință. FANATIK îți prezintă povești halucinante și din alte campionate.

Nu doar fanii lui Dinamo își dezbracă favoriții. Antrenorul lui Levski Sofia a pățit-o în timpul conferinței

În 2013 a avut loc un scandal imens la sud de Dunăre. Suporterii lui Levski Sofia au intrat la conferința de presă peste antrenorul Ivaylo Petev, care tocmai fusese instalat pe banca tehnică, și l-au dezbrăcat în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

„Pleacă de aici, nu meriți să îmbraci tricoul albastru! Dispari!”, au strigat ultrașii la tehnician, care a plecat neputincios.

 

 

Motivul pentru care fanii lui Levski au procedat astfel, faptul că Petev a fost antrenorul lui Ludogoreț, rivala favoritei lor.

ADVERTISEMENT

Haos total în Serbia. Fanii lui Partizan și-au dezbrăcat „rivalii” din propria peluză

În Serbia a avut loc un scenariu horror la derby-ul jucat în 2017 între Partizan și Steaua Roșie Belgrad. Meciul s-a terminat egal, 1-1, iar spre norocul lor, jucătorii gazdelor au scăpat de furia fanilor, care au fost preocupați mai degrabă să își dispute supremația în propria peluză.

La vremea respectivă, jurnaliștii din țara vecină au scris că, la pauză, gruparea ultras din peluza lui Partizan, „Zabrajeni” a pornit un război cu „colegii” de la „Alcatraz”. Aflați în minoritate, „Zabrajeni” au fost bătuți, dezbrăcați și arși cu torțele. Incidentul s-a lăsat cu 17 răniți, dintre care unul a ajuns la spital în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Și fotbaliștii lui Nurnberg au fost victimele fanilor și au rămas fără tricouri

În 2014, Nurnberg a pierdut la scor de neprezentare meciul cu Karlsruhe, din 2.Bundesliga. Fanii nu au acceptat această umilință, iar la finalul partidei au chemat jucătorii la gard și i-au pus pe aceștia să se dezbrace și să arunce tricourile în tribună.

Ce a pățit Novak Martinovic, pe vremea când juca la Steaua Roșie Belgrad

Novak Martinovic este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria Stelei. Fostul fundaș sârb nu avut parte de același tratament și în țara natală, atunci când juca pentru Steaua Roșie.

Martinovic și colegii săi au fost dezbrăcați de suporteri la finalul unui meci cu Vozdovac, pierdut cu scorul de 0-1. Mai mult, ultrașii au aruncat cu semințe si diferite obiecte spre teren, în direcția favoriților lor.

Suporterii de la Genoa n-au mai avut răbdare și și-au exercitat furia în timpul meciului

Nici un campionat precum cel al Italiei nu a scăpat de un eveniment similar cu cel în care au fost implicați jucătorii și fanii lui Dinamo. În 2012, în timpul unui meci cu Siena, când favoriții lor erau conduși cu 0-4, ultrașii de la Genoa au intrat pe teren în minutul 53, iar partida a fost oprită. Suporterii au aruncat cu torțe în teren și le-au cerut tricourile, ei considerând că nu merită să le poarte.

Incredibil, dar adevărat, toți jucătorii de la Genoa s-au supus dorinței ultrașilor, cu excepția lui Giuseppe Sculli, care a refuzat să își scoată tricoul, în timp ce fundașul Gandomenico Mesto a izbucnit în lacrimi.

Căpitanul Marco Rossi a fost pus să strângă tricourile de la toți colegii săi și să le predea ultrașilor. După mai multe runde de negocieri, în care portarul Sebastien Frey a încercat să îi liniștească pe suporteri, meciul s-a reluat cu o întârziere de 40 de minute, Siena câștigând cu scorul de 4-1.

 

  • 29 de goluri și 26 de pase decisive a reușit Deian Sorescu pentru Dinamo, din 2018, de când joacă în Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT