Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, transfer de ultimă oră! Un fost fundaş de la Steaua Roşie Belgrad vine în locul lui Lucas Alves. Exclusiv

Dinamo, încă un transfer pentru salvarea de la retrogradare. Zeljko Kopic i-a adus înlocuitor lui Lucas. Cine e noul stoper al „câinilor”.
09.02.2024 | 14:02
Dinamo transfer de ultima ora Un fost fundas de la Steaua Rosie Belgrad vine in locul lui Lucas Alves Exclusiv
Dinamo îl transferă pe Marko Mijailovic, evaluat la 500.000 de euro de Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo bifează încă un transfer după ce FANATIK a anunțat că antrenorul croat a adus un atacant din naționala lui Kosovo, viitoarea adversară a României din Liga Națiuniilor. Zeljko Kopic a întărit și defensiva.

Dinamo, încă o lovitură pe piața transferurilor: stoperul Marko Mijailovic

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA marea surpriză pe care o pregătește Dinamo: „Vreau să-i anunțe pe colegii mei de la Fanatik și bineînțeles pe cei care ne urmăriți de un nou transfer, Marko Mijailovic. 

ADVERTISEMENT

Este foarte aproape să semneze cu Dinamo. Este vorba despre un fundaș central. Mai sunt de pus la punct doar câteva detalii și probabil că acest jucător sârb de 1,88 și 26 de ani se va alătura lotului lui Dinamo. 

Ultima oară a jucat pentru slovenii de la Olimpija Ljubljana. S-a despărțit de ei acum câteva zile, pe 25 ianuarie. Deci un nou transfer la Fanatik pe care vi l-am anunțat, așa cum v-am obișnuit.

ADVERTISEMENT

Dinamo, mutare foarte interesantă. Cine este fundașul Marko Mijailovic. A jucat la naționala Serbiei

Marko Mijailovic a debutat la naționala Serbiei într-un meci amical împotriva SUA pe data de 26 ianuarie 2023, când a fost trimis titular de către selecționerul Dragan Stojkovic și a jucat toată partida câștigată de americani cu 2-1.

Mijailovic a mai acumulat experiență internațională și a jucat la toate loturile de juniori ale naționalei Serbiei, unde a mai strâns 61 de meciuri (Serbia U16, U17, U18, U19, U20, U21), 3 goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Și-a început junioratul la Steaua Roșie Belgrad, iar în 2017 este împrumutat la FK Bezanija și ulterior transferat de Rad. De acolo se reîntoarce la FK Bezanija în vara lui 2018.

Sezonul viitor va evolua pentru Macva. A mai jucat în prima ligă a Serbiei la Vozdovac, de unde vara trecută s-a transferat în Slovacia la Olimpija Ljubljana pentru care a evoluat în 34 de partide sezonul trecut. În actuala stagiune a jucat însă un singur meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo, încă un transfer! Fanatik a aflat ce jucător aduce Zeljko Kopic

  • 500.000 de euro e cota lui Marko Mijailovic