Sport

Dinamo, veste importantă pentru suporteri. Ce se va întâmpla zilele următoare. Exclusiv

FANATIK a aflat că Dinamo își va deschide noul magazin oficial în următoarele zile, iar fanii vor putea să își achiziționeze produsele preferate cu însemnele clubului.
15.08.2022 | 11:28
Dinamo veste importanta pentru suporteri Ce se va intampla zilele urmatoare Exclusiv
Dinamo își deschide după mulți ani magazin oficial. Sursă foto: Radio Dinamo 1948
ADVERTISEMENT

Directorul de marketing al lui Dinamo a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK că „alb-roșiii” își vor deschide un magazin online și unul oficial în această vară.

Dinamo își deschide în sfârșit magazinul oficial

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo își va deschide în sfârșit magazinul oficial al clubului în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Dinamo se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, însă conducerea speră ca odată cu deschiderea noului magazin virtual, fanii să adauge niște bani la bugetul echipei.

Acesta va fi deschis în zilele următoare, iar pentru „câinii” din provincie este o modalitate excelentă să cumpere produse cu însemnele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Deschiderea magazinului din Veranda Mall se amână

Din informațiile FANATIK, magazinul fizic oficial al lui Dinamo din Veranda Mall va mai fi amânată. Dinamo ar putea deveni singurul club din București care ar avea un magazin oficial într-unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală.

„Va fi finalizat și magazinul online al clubului. Nu va fi însă lansat deocamdată. E posibil să facem și un eveniment de lansare”, anunțau oficialii lui Dinamo în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Tot FANATIK a dezvăluit primele informații și despre noul magazin oficial: „Dinamo va avea un magazin oficial în Veranda Mall. Suporterii vor putea găsi acolo tricouri oficiale și multe altele, tot ce ține de Dinamo. Macron rămâne alături de Dinamo.

Materialele vor pleca din clubul Dinamo și toate încasările se vor întoarce în club, bineînțeles în parteneriat cu Macron. Însă vor fi și cei din DDB în acest parteneriat și se vor putea cumpăra și tricourile negre de joc inscripționate cu DDB”.

ADVERTISEMENT

Dinamo are un nou sponsor principal

FANATIK a anunțat în exclusivitate parteneriatul dintre agenția de pariuri 888 și Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare va încasa cei mai mulți bani din Liga 2 Casa Pariurilor: 250.000 de euro.

Dinamo e în acest moment fără un stadion, iar suporterii vor fi nevoiți să meargă la Clinceni pentru următoarele două meciuri din Liga 2 Casa Pariurilor. Dinamo va juca apoi meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, ceea ce ar putea atrage foarte mulți fani și noi fonduri pentru echipă.

ADVERTISEMENT