Fotbal intern

Dinamoviștii, val de ironii după ce au picat cu FCSB în Cupa României: „Să vină bercenarii!”

12.01.2021 | 16:20
Dinamovistii val de ironii dupa ce au picat cu FCSB in Cupa Romaniei Sa vina bercenarii
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo sunt în extaz după ce favoriții lor au picat cu FCSB în optimile Cupei României. Peluza „Cătălin Hîldan” a lansat un val de ironii la adresa marii rivale.

Dinamo și FCSB vor fi adversare de două ori într-un interval de doar o săptămână. Mai întâi, „Eternul Derby” se va juca în Liga 1, pe 3 februarie, iar apoi în Cupa României, pe 10 februarie.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre cei doi granzi ai Capitalei a luat o amploare și mai mare începând cu 16 august 2016, atunci când fanii roș-albi le-au jucat o farsă de proporții celor de la FCSB. La partida cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, „câinii” au pus în scenă o coregrafie care a făcut înconjurul lumii, cu mesajul „Doar Dinamo București”.

FCSB, ironizată de suporterii lui Dinamo: „Să nu uităm că, mai mereu, i-am urcat pe gard”

„SĂ VINĂ BERCENARII! Vom juca de două ori într-un interval scurt cu rivalii de pe Centura Capitalei. Cei pe care am încercat să-i învățăm cum se face un mozaic. Am lucrat cu 20.000 de oameni de-ai lor. Credeam că vor pricepe ceva, dar ei stăteau să-și facă selfie-uri. Acum continuă să tragă de câte o pânză decolorată și să facă poze la peluza de vis-a-vis.

ADVERTISEMENT

Pentru ei era important să joace cât mai devreme cu Dinamo, ca nu cumva să ne întâlnim într-o fază mai avansată a competiției, când ar fi posibil să se joace cu spectatori.
Multă lume consideră că plecăm cu șansa a doua. Dar să nu uităm că mai mereu, în ultimii ani, au fost considerați favoriți și totuși i-am urcat pe gard” , au scris dinamoviștii pe pagina de Facebook PCH.

Dinamo și FCSB au fost adversare și în sezonul trecut de Cupa României, în semifinale. „Roș-albaștrii” au avut atunci câștig de cauză. Au câștigat „dubla” cu marea rivală cu scorul general de 4-0.

ADVERTISEMENT

PCH: „Jucătorii sunt descurajați de minciunile și promisiunile lui C-Zero și Zerdean”

În campionat, ediția 2020-2021, FCSB a reușit să se impună în partida tur, desfășurată pe 3 octombrie 2020, scor 3-2.

„Rămân câteva avantaje pe care le au față de noi, pentru că ei funcționează după alte regulamente și după alte legi:

ADVERTISEMENT

– Ultima dată, în semifinala de Cupa României, au venit cu propriul lor regulament. Și pentru FRF și LPF n-a fost nicio problemă.

– În ce privește pandemia, pentru fcsb legile sunt diferite. La ei nu există covid, carantină, restricții. Au voie să pună în pericol sănătatea echipelor pe care le întâlnesc. În timp ce ai noștri erau forțați să stea în izolare pentru testul fals al magazionerului, ei se testau la vraciul de casă și testele ieșeau așa cum cerea stăpânul.

Noi să ne facem partea noastră! E FOARTE IMPORTANT MORALUL ECHIPEI pentru meciurile care urmează! Jucătorii sunt descurajați de minciunile și promisiunile care ajung la ei din două în două zile, când de la C-Zero, când de la Zerdean. Singura încurajare este că suporterii continuă să țină echipa în viață”, se specifică în mesajul galeriei „câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT
Tags: