News

Dinu Iancu Sălăjanu, infectat cu coronavirus. Președintele CJ Sălaj, mesaj din izolare

29.12.2020 | 14:48
Dinu Iancu Salajanu infectat cu coronavirus Presedintele CJ Salaj mesaj din izolare
ADVERTISEMENT

Dinu Iancu Sălăjanu a fost infectat cu virusul SARS-COV-2 și se află în in izolare. Interpretul de muzică populară și președintele Consiliului Județean Sălaj a transmis un mesaj prin care a explicat în ce stare se află prin intermediul paginii sale de Facebook.

Folcloristul a amintit cu această ocazie cât de important este să înțeleagă toți românii că vaccinarea este singura soluție pentru a scăpa de acest virus. Până se va vaccina, cântărețul va respecta toate recomandările medicilor și va avea grijă de el în izolare, căci nu are simptome grave, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Artistul susține că s-a infectat deși a avut grijă de el în permanență, respectând toate regulile impuse de autoritățile sanitare, semn că nu e de joacă cu acest virus, iar atenția trebuie să fie mult mai sporită mai ales atunci când ieșim afară din casă.

Dinu Iancu Sălăjanu, infectat cu coronavirus

Liberalul a oferit cu această ocazie și o veste bună sălăjenilor, pe care i-a asigurat că zilele viitoare vor ajunge primele doze de vaccin și în județul pe care îl păstorește.

ADVERTISEMENT

„Dragi sălăjeni, dragi români… În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Mi-am luat toate măsurile de protecție igienico-sanitare recomandate de specialiști, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și urmez schema de tratament recomandată de medici.

Am simptome ușoare, mă simt bine și vă promit că o să revin la muncă cu forțe proaspete. Totuși, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei.

ADVERTISEMENT

Vaccinarea anti-Covid19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge și la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie”, este mesajul postat în mediul online de Dinu Iancu Sălăjanu.

„În speranța că ați avut un Crăciun liniștit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare și ca anul care vine să vă găsească pe toți sănătoși și optimiști!”, a mai scris muzicianul.

ADVERTISEMENT