Fotbal international

Dirk Kuyt divorțează după 17 ani de căsnicie! Fosta legendă a lui Livepool își poate pierde jumătate din avere

13.06.2020 | 17:24
Dirk Kuyt divorteaza dupa 17 ani de casnicie Fosta legenda a lui Livepool isi poate pierde jumatate din avere
ADVERTISEMENT

Dirk Kuyt, fostul atacand al lui Liverpool, a decis să divorțeze de Gertrude, cea care i-a fost alături timp de 22 de ani și care îi este soție de 17 ani, dar aceasta îi cere jumătate din avere, și anume 13.000.000 de euro.

Dirk Kuyt divorțează după 17 ani de căsătorie

Dirk Kuyt a decis să divorțeze de soția sa Gertrude, după 17 ani de căsnicie și poate pierde 13.000.000 de euro, ceea ce reprezintă jumătate din averea sa.

ADVERTISEMENT

Soții Kuyt au patru copii, trei băieți și o fată:  Noelle (14 ani), Roan (12 ani), Jordan (11 ani) și Aidan (9 ani).

  • 104 meciuri și 24 de goluri a înscris Dirk Kuyt pentru național Olandei de fotbal
  • 71 de goluri a înscris Dirk Kuyt pentru Liverpool
ADVERTISEMENT

Dirk Kuyt a fost aproape să cumpere un club de fotbal din Anglia

Dirk Kuyt s-a retras în 2018 de la Feyenoord, iar în 2019 a vrut să o cumpere pe Bolton Wanderers, formație care a avut multe probleme financiare în ultima perioadă.

Era vorba de un proiect, dezvăluit de agentul jucătorului, el însuși fost jucător, Rob Jansen, în care însă Kuyt ar fi urmat să facă parte alături de alți foști jucători olandezi.

ADVERTISEMENT

Inițiativa lui Dirk Kuyt nu este singulară, ideea de a cumpăra cluburi fiind pusă în practică și de alți foști jucători. Cel mai notoriu nume este al fostului campion mondial și câștigător al Balonului de Aur, brazilianul Ronaldo, care este patronul echipei spaniole de prima divizie Real Valladolid.

David Beckham este implicat în două proiecte. Unul personal, în SUA, la Inter Miami, aparținând fostului star englez și altul în Anglia, la Salford City, echipă promovată în 2019 în a patra ligă și unde este proprietar alături de toți foștii săi celebri colegi de la Manchester United Paul Scholes, Nicky Butt, frații Neville și Ryan Giggs.

ADVERTISEMENT
  • 39 de ani a împlinit Dirk Kuyt pe data de 22 iulie