Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discurs dur înainte de Dinamo – CFR Cluj: “Suntem luaţi la preţ de matineu!”

Dinamo se pregătește de duelul cu CFR Cluj, ultimul de dinaintea pauzei competiționale.
08.10.2023 | 09:06
Discurs dur inainte de Dinamo  CFR Cluj Suntem luati la pret de matineu
Daniel Șendre, deranjat de declarațiile lui Cristi Balaj. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu are prea mari emoții în ultimul meci de dinaintea pauzei dedicată meciurilor echipei naționale, care le va întâlni pe Andorra și Belarus.

Daniel Șendre, deranjat de situația lui Dinamo

Înaintea meciului, la FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj a spus că meciul va fi unul ușor pentru ardelenii, spunând că va fi un antrenament.

ADVERTISEMENT

Aceste declarații l-au supărat pe jurnalistul Daniel Șendre, simpatizant al lui Dinamo, dar nu pentru că i s-a părut o lipsă de respect, ci pentru că nu i se pare normal că Dinamo a ajuns în acest punct.

Pe mine chiar m-a deranjat modul în care a vorbit domnul Balaj. În condițiile în care vorbește despre următorul meci, unul cu Dinamo, și domnul Balaj folosește clișee de genul meciul este cel mai bun antrenament.

ADVERTISEMENT

Trei fraze mai târziu a zis că un campionat se câștigă, noi știm că a vrut să spună cu echipe mici, dar s-a oprit și a zis cu echipe cu mai puține puncte.

Eu mi-am exprimat public, mi-am recunoscut afinitățile dinamoviste, nu spun că domnul Balaj nu are dreptate.

ADVERTISEMENT

Tocmai asta mă deranjează, că Dinamo nu mai este un club respectat, Dinamo este luat la matineu. Nu m-ar surprinde dacă și-ar menaja titulari cu Dinamo. Ei chiar se așteaptă la un meci ușor”, a spus Daniel Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

CFR nu va miza pe un titular cu Dinamo

CFR Cluj va avea probleme înaintea duelului cu Dinamo. Un titular important va fi indisponibil pentru acest duel, anunță Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis s-a accidentat în meciul cu Sepsi OSK și va rata acest meci. În schimb, transferul verii la ardeleni, ucraineanul Konoplyanka, a revenit la antrenamente și ar putea juca cu Dinamo.

Nu sărbătorim. Suntem preocupați de accidentările pe care le avem pentru că avem jucători accidentați. L-am pierdut pe Tachtsidis aseară.

Are o problemă musculară minoră, dar suficient cât să nu joace etapa următoare. A revenit la antrenamente (n.r. Konoplyanka). E decizia antrenorului”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare zi de luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO. Reluarea emisiunii moderate de HORIA IVANOVICI are loc de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT