Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Speech uluitor al lui Săpunaru în vestiar. „Să zică părinții: ăsta e băiatul meu!”

Cristi Săpunaru a avut un discurs spartan în vestiar înainte de Rapid - CFR Cluj 3-1. Cum și-a mobilizat căpitanul colegii.
26.09.2023 | 11:23
Speech uluitor al lui Sapunaru in vestiar Sa zica parintii asta e baiatul meu
Speech uluitor al lui Săpunaru în vestiar. „Să zică părinții, ăsta e băiatul meu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a avut un speech incredibil înainte de Rapid – CFR Cluj 3-1. Ajuns la 39 de ani, căpitanul giuleștenilor și-a încurajat coechipierii în stilul caracteristic și i-a impresionat până și pe experți la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Discursul lui Săpunaru în vestiar înainte de Rapid – CFR Cluj 3-1: „Pentru familia Rapid jucăm astăzi”

Rapid a închis etapa a 10-a din SuperLiga cu o victorie magică. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj și a urcat pe locul 3 în clasament. Giuleștenii au acum 18 puncte, cu unul mai puțin decât ardelenii, și la șapte lungimi în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Alb-vișiniii au câștigat și datorită spiritului, dovadă speechului ținut de căpitanul Săpunaru în vestiar înainte de meci. „Astăzi vreau să facem cel mai bun meci de până acum! Vreau ca familiile noastre să fie mândre de noi!

Vreau ca părinții noștri să zică ‘ăsta e băiatul meu!’ Surorile și frații să zică ‘ăsta e fratele meu!’ Copiii să zică ‘ăsta e tatăl meu!’ Toți din echipă să zică ‘ăsta e colegul meu!’ Cei din tribună să zică’ ăsta e idolul meu, pentru ăsta vin la fiecare meci!’

ADVERTISEMENT

Pentru familia Rapid jucăm astăzi! Și plecăm de aici, din casa noastră, cu trei puncte! 1, 2, 3 și: Hai, Rapidul!”, a fost mesajul lui Cristi Săpunaru, înainte de Rapid – CFR Cluj 3-1.

„Zici că era Al Pacino”

Speechul lui Cristi Săpunaru a stârnit reacții în studioul FANATIK SUPERLIGA: „Mama, mi s-a ridicat părul pe mine! Uite, pune-ți camera pe mine, jur!

ADVERTISEMENT

Vreau să îl mai văd o dată! Zici că era Al Pacino în ‘Any given sunday’”, a fost reacția moderatorului Horia Ivanovici. „Căpitan, căpitan”, a fost scurt și la obiect rapidistul Robert Niță.

Cristi Săpunaru este pentru a patra oară la Rapid, club la care s-a întors în 2021. Fundașul central a mai evoluat în Giulești în 2006-2008, 2010 și 2015. Stoperul de 39 de ani are două trofee în palmares cu alb-vișiniii, Cupa României și Supercupa, ambele cucerite în anul 2007.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Speech uluitor al lui Săpunaru în vestiar. „Să zică părinții, ăsta e băiatul meu”

ADVERTISEMENT