Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuție de „gradul zero” Eugen Voicu – Ioan Andone: „Nu știam că a fost coleg cu sora mea”

Ioan Andone a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce discuţie a avut cu Eugen Voicu, unul dintre acţionarii lui Dinamo. Actualul finanţator a fost coleg şi cu sora legendarului dinamovist.
09.11.2023 | 19:20
Discutie de gradul zero Eugen Voicu  Ioan Andone Nu stiam ca a fost coleg cu sora mea
Ioan Andone și Eugen Voicu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În luna februarie a acestui an, pachetul majoritar de la Dinamo a fost preluat de compania Red&White, controlată de Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu. Cei doi au stârnit rumoare la conferinţa de prezentare când au spus că nu se gândesc să coopteze foste legende la club.

Discuție de „gradul zero” Eugen Voicu – Ioan Andone: “Le-am spus că este cea mai proastă declaraţie”

Ioan Andone a avut o reacţie virulentă la vremea respectivă. Fostul mare jucător şi antrenor dinamovist a explicat la FANATIK SUPERLIGA că a avut o discuţie lămuritoare cu Eugen Voicu, după acel episod:

ADVERTISEMENT

“Ne-am cunoscut la un meci al lui Dinamo pe “Arcul de Triumf” şi cu domnul Voicu şi cu domnul Nicolescu. Le-am spus că este cea mai proastă declaraţie că n-au nevoie de foşti jucători, de legende.

“Eu nici nu ştiam că este din Cluj. El a fost coleg cu sora mea”

Mi-a spus că a fost o declaraţie nefericită, fără să realizeze. Eu nici nu ştiam că este din Cluj. El a fost coleg cu sora mea la CUG. El era la Combinatul de Utilaj Greu, acolo lucra şi sora mea. Vorbim de vremea lui Ceauşescu.

ADVERTISEMENT

Au fost colegi de birou cu sora mea. Acum am aflat. El mi-a spus, dacă nu îmi spunea nu ştiam. Sora mea nu mi-a spus că Eugen Voicu este fostul coleg al ei de birou. 

Cei de acolo au făcut nişte paşi importanţi. Au reuşit să facă planul de reorganizare, eu zic că se va face. Dar uite cât de multă lume aşteaptă să vadă ce se va face cu stadionul”, a spus Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

“Te şi sperii ce se întâmplă. Eu sper că la anul să înceapă construcţia stadionului”

Andone este neplăcut surprins de faptul că vechiul stadion al lui Dinamo nu a fost încă demolat şi speră ca noua arenă să fie construită cât mai curând:

Anul trecut trebuia demolat sau măcar începută demolarea. Au trecut 10 luni şi nu ştim nimic. Că nu dă Nicuşor Dan, Primăria Generală, că nu ştiu ce. Te doare mintea. Adică tu ai banii, s-au rezolvat toate litigiile, totul e ok, dar acum nu că e Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT

În România nu mai vrea nimeni să facă ceva constructiv. Numai să se demoleze. Te şi sperii ce se întâmplă. Eu sper că la anul să înceapă construcţia stadionului”, a spus Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu uitaţi, duminică, 5 noiembrie, va fi o ediţie specială de FANATIK SUPERLIGA după derby-ul Craiovelor şi înainte de FCSB – Rapid.

Discuție de „gradul zero” Eugen Voicu - Ioan Andone

ADVERTISEMENT
Tags: