Life

Discuții aprinse între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu. De la ce a pornit totul

Fostul soț al Stelei Popescu este supărat pentru că în opinia sa marea actriță a fost uitată de prieteni.
08.07.2021 | 22:59
Discutii aprinse intre Alexandru Arsinel si fostul sot al Stelei Popescu De la ce a pornit totul
ADVERTISEMENT

Primul soț al Stelei Popescu este deranjat de faptul că marea actriță ar fi fost uitată de cei mai apropiați prieteni. Alexandru Arșinel i-a răspuns imediat și a încercat să explice toată situația.

Stela Popescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe, s-a stins din viață pe 23 noiembrie, 2017.

ADVERTISEMENT

Discuții aprinse între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu

Au trecut aproape 4 ani de la moartea îndrăgitei actrițe, Stela Popescu. Aceasta a decedat din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. De curând, primul soț al actriței, Dan Puican, a spus că este dezamăgit de atitudinea unor oameni care au fost prieteni cu Stela Popescu ani de zile. În opinia sa, aceștia au uitat-o deja, deși au declarat în repetate rânduri că sunt extrem de afectați.

Alexandru Arșinel, cel care i-a fost partener de scenă actriței ani de zile a ținut să clarifice lucrurile.

ADVERTISEMENT

“Am fost necăjit pentru că s-au spus astfel de lucruri. Eu mă înţeleg bine cu Dan Puican, iar între noi nu au existat asemenea discuții. El știe foarte bine că eu am rămas printre puținii oameni care o vizitează la cimitir.

Am fost înainte de Paște, dar de atunci nu am mai putut să merg din cauza problemelor de sănătate, de care știe toată lumea.

ADVERTISEMENT

O să facem la Iași un spectacol în august, o comemorare pentru Stela, dar și pentru alți mari artiști pe care i-a avut România. Eu nu am cum să o uit pe Stela…”, a spus Alexandru Arșinel, pentru Cancan.ro.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme de sănătate

Îndrăgitul actor a avut grave probleme de sănătate, după ce a fost infectat cu Covid-19 și a fost internat mai bine de o lună.  Acesta a declarat că nu știe de unde a luat virusul. Chiar dacă se vindecase a fost nevoit să meargă săptămânal la control.

ADVERTISEMENT

După ce s-a vindecat, Arșinel s-a și vaccinat, pentru că a avut o formă ușoară a bolii. Acesta mai urmează și un alt tratament pentru buna funcționare a rinichiului. În anul 2013, Arșinel a suferit un transplant de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

ADVERTISEMENT