Life

Alexandru Arșinel a împlinit 82 de ani. Cum se simte actorul după infectarea cu coronavirus

Alexandru Arșinel a împlinit astăzi, 4 iunie, 82 de ani. Cum se simte actorul după infectarea cu coronavirus?
04.06.2021 | 10:42
Alexandru Arsinel a implinit 82 de ani Cum se simte actorul dupa infectarea cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Astăzi, 4 iunie, Alexandru Arșinel a împlinit vârsta de 82 de ani. Marele actor a fost infectat cu coronavirus și a rămas cu câteva afecțiuni în urma bolii. Din fericire, artistul se tratează și este pe drumul cel bun.

Îndrăgitul actor a fost internat la spital timp de aproape o lună din cauza infectării, însă trebuie să fie precaut în continuare. Chiar dacă s-a vindecat de Covid-19, Arșinel este nevoit să urmeze un tratament special.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu SARS – CoV – 2 la două luni după ce au făcut vaccinul anti-Covid. Amândoi au avut forme ușoare, însă actorul a suferit câteva complicații.

Alexandru Arșinel a împlinit 82 de ani. Cum se simte actorul după infectarea cu coronavirus

Alexandru Arșinel a împlinit astăzi vârsta de 82 de ani și a depășit un moment de cumpănă din viața sa. Actorul a avut Covid-19, dar și soția lui. Amândoi au făcut o formă ușoară și nu a fost nevoie de intubare.

ADVERTISEMENT

Marele actor este nevoit să meargă la control, chiar dacă este vindecat. Virusul i-a cauzat noște complicații și merge regulat la spital pentru a se trata, dat fiind și faptul că suferă de alte boli.

Deși s-a spus că merge săptămânal la spital, Arșinel a infirmat acest lucru și a spus că, într-adevăr, are de urmat niște pași, însă nu atât de des.

ADVERTISEMENT

În acest moment, marele actor se află la casa din Sinaia alături de soția lui, bucurându-se de liniște și aer curat.

„Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am știut când am fost internat cu soția că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferință oxigenul este de bază.

ADVERTISEMENT

E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie și au și fost marcați cât de cât, pentru că nu se poate altfel.

La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Alexandru Arșinel, nerăbdător să revină pe scenă

Alexandru Arșinel este nerăbdător să revină pe scenă și să joace teatru, marea lui pasiune. Actorul se simte mult mai bine și este dornic să facă ceea ce îi place cel mai mult.

La împlinirea vârstei de 82 de ani, Alexandru Arșinel își petrece timpul alături de familie, în vila de la Sinaia.

Actorul a îngrijorat pe toată lumea atunci când s-a infectat cu coronavirus, însă vaccinul l-a ajutat să nu dezvolte o formă gravă.

ADVERTISEMENT
Tags: