Life

Diva care s-a căsătorit cu un miliardar de 89 de ani a sfârșit într-un mod tragic. Cum a murit “noua Marilyn Monroe”

Anna Nicole Smith a avut o viață plină de controverse. S-a căsătorit cu un miliardar de 89 de ani și a sfârșit într-un mod tragic.
10.11.2022 | 16:53
Diva care sa casatorit cu un miliardar de 89 de ani a sfarsit intrun mod tragic Cum a murit noua Marilyn Monroe
Anna Nicole Smith, viață plină de controverse. Sursa foto; hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anna Nicole Smith a avut o viață controversată, care s-a sfârșit tragic în urmă cu 15 ani. A fost căsătorită cu un miliardar de 89 de ani, iar în ultimele luni de viață a fost marcată de o tragedie.

Anna Nicole Smith, viață plină de controverse

Născută pe 28 noiembrie 1967 în Houston, Texas, Vickie Lynn Hogan, pe numele său de la naștere, a fost o cunoscută actriță, vedetă de televiziune și model din SUA.

ADVERTISEMENT

Încă din copilărie, idolul lui Vickie era Marilyn Monroe, care s-a stins din viață cu mai bine de șase decenii în urmă. Viețile lor au fost asemănătoare din mai multe puncte de vedere. Ambele au trăit puțin, iar din viețile lor nu au lipsit controversele.

Vickie avea trăsături asemănătoare cu cele ale celebrei actrițe. A început chiar să îi imite acesteia și stilul vestimentar, lucru care a ajutat-o să intre în lumea modelling-ului.

ADVERTISEMENT

A avut o carieră de succes ca fotomodel, s-a căsătorit cu un miliardar cu 63 de ani mai în vârstă decât ea, iar fiul ei și-a pierdut viața într-un mod tragic. Vickie s-a stins din viață în 2007, la doar 39 de ani.

Vickie a fost crescută de mama ei și de mătușa Elaine de la 2 ani, după ce tatăl ei și-a părăsit familia.

ADVERTISEMENT

Înainte de căsătoria cu celebrul miliardar, Vickie a mai avut un mariaj care a durat puțin. S-a căsătorit cu Billy Wayne Smith în 1985 și au avut un fiu, Daniel.

După ce mariajul s-a terminat, Vickie s-a mutat la Houston, acolo unde s-a angajat într-un bar de striptease.

ADVERTISEMENT

Cine a descoperit-o pe Anna Nicole Smith

Paul Marciano, co-fondatorul celebrei companii Guess, a cunoscut-o pe Vickie la o ședință foto și a stat de vorbă cu ea. Acesta a dus-o apoi la New York și i-a dat numele de scenă “Anna Nicole Smith”, fiind cel care a “inventat-o” pe divă, scrie desprelume.ro.

Anna Nicole Smith a acceptat să facă o intervenție chirurgicală pentru a-și mări sânii, iar în 1992 a pozat pentru revista Playboy. A fost aleasă “Playmate al anului 1993”, iar Paul Marciano a angajat-o la Guess.

În 1994, la doar 26 de ani, modelul s-a căsătorit cu magnatul american J. Howard Marshall II, care avea atunci 89 de ani, pe care l-a cunoscut atunci când lucra la clubul de striptease. Miliardarul a murit la un an și două luni de la căsătorie, iar Anna a rămas astfel văduvă.

Anna nu a fost inclusă în testamentul soțului ei. Cu toate acestea, o mică parte din averea magnatului i-a revenit și ei. Familia miliardarului, în special fiul acestuia, nu voia ca modelul să primească vreun ban.

Instanța a decis ca Anna să beneficieze de suma de 450 de milioane de dolari – aproximativ 875 de milioane de dolari astăzi.

În cele din urmă, după cheltuielile de judecată, blondina a rămas cu 88 de milioane de dolari de pe urma soțului.

Anna Nicole Smjith a jucat în câteva filme și seriale. Printre acestea se numără și “Naked Gun 33⅓: The Final Insult” (1994) și “Illegal Aliens” (2007). A avut, la un moment dat, și propria emisiune. A apărut și în emisiunea prezentată de legendarul Larry King, decedat în 2021.

Anna Nicole Smith, marcată de tragedie în ultimele luni de viață

Pe 7 septembrie 2006, Anna a adus pe lume o fetiță, Dannielynn Hope Birkhead, pe care o avea cu fotograful Larry Birkhead.

Din păcate, diva nu a avut prea mult timp să se bucure de fericitul eveniment. Fiul ei, Daniel, a murit pe 10 septembrie 2006, chiar în timp ce se afla în vizită la maternitate.

Tânărul avea doar 20 de ani, iar cauza decesului a fost o supradoză de metadonă și antidepresive.

Pe 8 februarie 2007, Anna Nicole Smith a fost găsită fără suflare în camera sa de hotel. Vedeta a fost dusă la spital, acolo unde medicii au constatat decesul.

Moartea divei a survenit în urma unei supradoze de medicamente. Nu au fost descoperite substanțe interzise în organismul actriței, ci mai multe tipuri de antidepresive.

ADVERTISEMENT