Life

Divorțul momentului în showbiz. Celebra actriță s-a despărțit de soțul ei: ”Au ales vieți separate”

Separare surprinzătoare în lumea mondenă. Renumita artistă a pus capăt mariajului său, după 45 de ani petrecuți împreună.
22.10.2023 | 16:37
Divortul momentului in showbiz Celebra actrita sa despartit de sotul ei Au ales vieti separate
Separare surprinzătoare în lumea mondenă. Renumita artistă a pus capăt mariajului său, după 45 de ani petrecuți împreună. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Divorțul momentului în showbiz. Celebra actriță s-a despărțit de soțul ei. Au ales vieţi separate, în ciuda faptului că au mai apărut unul lângă celălalt la evenimente mondene și nu au renunțat nici la purtarea verighetei.

Separare surprinzătoare în lumea mondenă. Renumita artistă a pus capăt mariajului său, după 45 de ani petrecuți împreună

Separare surprinzătoare în lumea mondenă. Renumita artistă a pus capăt mariajului său, după 45 de ani petrecuți împreună, eveniment care a avut loc în luna septembrie. Vedeta, pe numele său, Meryl Streep a ținut totul secret.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate renumitei actriței au declarat pentru revista People că separarea de soțul său s-a produs în urmă cu peste 6 ani, doar că în toată această perioadă nu au făcut nicio declarație. Au continuat să se comporte ca un cuplu.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al vedetei, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Meryl Streep și soțul ei au apărut ultima dată împreună acum cinci ani, la decernarea premiilor Oscar. De atunci vedeta a mai fost văzută purtând verigheta, inclusiv la Premiile Princesa de Asturias din Spania, care s-au desfășurat anul acesta.

Nimeni nu se gândea că în realitate actrița și partenerul de viață nu mai sunt familia pe care au format-o încă din anul 1978. Cei doi au împreună 4 copii, un băiat pe nume Henry şi trei fete: Mamie, Grace şi Louisa.

ADVERTISEMENT
Don Gummer și Meryl Streep la Premiile Oscar
Don Gummer și Meryl Streep nu mai formează un cuplu de 6 ani. Sursa foto: hepta.ro

Cine este soțul actriței Meryl Streep

Meryl Streep (74 de ani) și Don Gummer (76 de ani) au format unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut într-un moment greu pentru îndrăgita actriță care are în palmares trei premii Oscar.

Bărbatul, care este un sculptor originar din Louisville, Kentucky, a intrat în viața vedetei când aceasta deplângerea moartea iubitului ei de atunci. Mai exact, este vorba de actorul John Cazale care a încetat din viață din cauza unui cancer pulmonar.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut prin intermediul fratelui vedetei de la Hollywood în anul 1978. Au simțit o conexiune aparte și după numai 6 luni de relație au ajuns să se căsătorească. Ceremonia lui Meryl Streep cu Don Gummer a avut loc în casa părinților actriței.

ADVERTISEMENT