Life

Oana Zăvoranu, adevărul despre relația cu soțul ei, Alex Ashraf: “Vom trece peste toate obstacolele vieții”

Oana Zăvoranu a dezvăluit adevărul despre relația cu Alex Ashraf. Mesajul postat de actriță pentru partenerul ei de viață.
13.08.2023 | 22:52
Oana Zavoranu adevarul despre relatia cu sotul ei Alex Ashraf Vom trece peste toate obstacolele vietii
Ce se întâmplă, de fapt, între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a spus adevărul despre relația cu Alex Ashraf. Acum ceva timp, s-a zvonit că ce doi ar avea probleme în căsnicie, dar se pare că situația este alta.

Oana Zăvoranu a spus adevărul despre relația cu Alex Ashraf. Imaginea postată de vedetă

În urmă cu câteva luni, au apărut speculații potrivit cărora Oana Zăvoranu ar avea probleme în căsnicia cu partenerul ei de viață, Alex Ashraf, cu care este căsătorită de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Recent, actrița a pus capăt zvonurilor și a postat o imagine prin care a dezvăluit care este, de fapt, situația dintre ea și soțul ei, alături de care a mers în Turcia. În descrierea fotografiei, Oana Zăvoranu a dat de înțeles că ea și Alex Ashraf au depășit orice obstacol împreună și că așa vor face și în viitor.

“US. Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții….pentru că așa a decis EL. Vă iubim tare de tot. Oana și Alex”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, în dreptul imaginii cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

În fotografia postată, se poate vedea cum Oana Zăvoranu ține în mână în trandafir, primit de la Alex Ashraf, cel mai probabil, semn că lucrurile merg foarte bine între cei doi.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, împreună în vacanță. Sursa foto: Facebook

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu și soțul ei s-au afișat destul de des împreună. Alex Ashraf a postat și el, de curând, un mesaj prin care și-a declarat iubirea față de soția lui.

ADVERTISEMENT

“Știi că mereu sunt în spatele tău, să te protejez la bine și la greu. Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface vreodată. Te iubesc până la cer și înapoi”, a scris acesta pe Instagram. Oana Zăvoranu i-a transmis și ea dragostea soțului ei, tot printr-un mesaj public.

Ce s-ar fi întâmplat între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

La începutul anului, Alex Ashraf a fost surprins în compania unei alte femei, iar cei doi au luat masa împreună, potrivit Spynews. Mai mult, ar fi dormit în același loc.

ADVERTISEMENT

Soțul Oanei Zăvoranu ar mai fi fost văzut abia în următoarea dimineață, atunci când ar fi plimbat câinii femei despre care s-a spus că ar fi amanta sa.

Niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații în legătură cu acest subiect. În schimb, după presupusa întâmplare, Oana Zăvoranu și soțul s-au afișat ca doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT