News

EXCLUSIV / Fotbalistul SIMBOL, ajuns BRUTAR, acuzaţii DURE din străinătate! “Doar MORMÎNTUL părinţilor mă mai leagă de România”

Fostul căpitan al Oţelului Galaţi, Vali Ştefan, consideră că organele statului trebuie să cerceteze cît mai repede cauzele care au dus la retrogradarea fostei campioane a României, Oţelul...
03.06.2015 | 00:03
EXCLUSIV  Fotbalistul SIMBOL ajuns BRUTAR acuzatii DURE din strainatate Doar MORMINTUL parintilor ma mai leaga de Romania
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Oţelului Galaţi, Vali Ştefan, consideră că organele statului trebuie să cerceteze cît mai repede cauzele care au dus la retrogradarea fostei campioane a României, Oţelul Galaţi, deoarece este misterios cum un club cu peste 8 milioane de euro în conturi, în 2012, atunci cînd a fost preluat de Dan Adamescu, a ajuns acum în Liga II şi în insolvenţă.

Vali Ştefan este unul dintre foştii jucători reprezentativi ai Oţelului Galaţi, de la mijlocul anilor 90. Actualul antrenor al formaţiei Olympiakos Nicosia, s-a stabilit defintiv în Cipru şi deplînge situaţia în care a ajuns echipa lui de suflet.

ADVERTISEMENT

“Marius Stan A GREŞIT!”

Contactat de FANATIK.RO, Vali Ştefan şi-a început discursul, precizîndu-ne încă de la început că ultimii ani a preferat să stea departe de scandalurile din fotbalul românesc deşi a fost căutat de  jurnaliştii din ţară. “Mă doare sufletul de situaţia în care a ajuns fosta mea echipă, deşi am plecat de la Galaţi destul de supărat pe oamenii din club. Chiar dacă am fost sunat între timp de jurnalişti din România, am luat decizia la acea vreme să nu mai vorbesc de ce se întîmplă la Oţelul. Am vrut să mă detaşez de absolut totul.”

INCREDIBIL!!! STEAUA A FACUT EVENTUL, DAR FOTBALISTUL SIMBOL S-A RUPT!!! CE GHINION!!! RATEAZA MECIUL DECISIV AL NATIONALEI!!! CE S-A INTAMPLAT!!!

“Acum însă, cînd am văzut că echipa a ajuns în Liga II, îmi spun oful! Nu mai pot să tac! Marius Stan ar fi trebuit să fie mult mai atent atunci cînd a decis să lase clubul pe mîna unuia ca Dan Adamescu, deoarece uitaţi-vă şi voi în ce situaţie a ajuns Oţelul. Eu am plecat de mulţi ani din România, poate chiar umilit şi scîrbit de ce mi s-a întîmplat la Galaţi, însă este incredibil cum un club care acum doi-trei ani avea în conturi milioane de euro a ajuns acum în liga a doua şi în insolvenţă.”

ADVERTISEMENT

“Am văzut că Marius Stan a cerut să se implice DNA-ul. Foarte bine! Este normal ca oamenii să afle adevărul. Unde sînt miloanele de euro din conturi? Este o ruşine tot ce s-a întîmplat. Sînt sigur că s-au făcut multe combinaţii acolo. A auzit că se făceau asigurări la jucători de parcă zici că erau avioane. Moral ar fi ca acum Marius Stan să preia echipa din nou. E cea mai bună soluţie, iar la club trebuie aduşi foşti colegi din generaţia mea. Nu mi se pare normal ca la Oţelul să nu lucreze un Viorel Tănase, Ion Gigi, Pelin, Tofan, Călugăru, Ion Viorel şi exemplele pot continua. Doar cu ei în club echipa asta poate să renască”, a spus Ştefan pentru FANATIK.RO.

“Am fost mai buni ca trupa lui Dorinel”

În continuare, Vali Ştefan ne-a dezvăluit că este destul de supărat că în vara anului 2011, atunci cînd Dorinel Munteanu a reuşit să cîştige campionatul cu Oţelul, nici un jucător din generaţia sa, pregătită la vreme respectivă de Vasile Simionaş, nu a fost invitat la petrecerea evenimetului organizat pentru sărbătorirea titlului.

ADVERTISEMENT

HAGI A DAT LOVITURA VERII CU TRANSFERUL ASTA!!! 4 MILIOANE DE EURO!!!

Vă spun eu că echipa mea a fost mult mai puternică faţă de cea cu care Dorinel a reuşit să cîştige titlul în Liga I. Însă noi nu am avut norocul şi puterea financiară pe care ei au avut-o în 2011. Nu înţeleg de ce Marius Stan nu a invitat la petrecerea pentru titlu şi pe cineva dintre foştii mei colegi. Este păcat că nimeni din club nu se mai gîndeşte şi la noi, nu neapărat la mine, că eu oricum am rupt-o defintiv cu România, după ce am decis să mă stabilesc în Cipru”, a punctat fostul căpitan al gălăţenilor.

“De România mă mai leagă doar mormîntul părinţilor mei”

Întrebat dacă  se gîndeşte să revină în România, Vali Ştefan ne-a declarat că nu se mai pune problema, deoarece nu mai are motive să o facă. Ce să caut acasă? De România mă mai leagă doar mormîntul părinţior mei. Voi credeţi că de bine am plecat din ţară? Sub nici o formă! În ţară, anul asta o să mai vin doar în luna august atunci cînd  îi fac parastasul de un an tatălui meu. Mă voi ţine cu sfiinţenie de datinele noastre, chiar dacă sînt plecat în Cipru”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

TRANSFERUL ZILEI IN LIGA 1!!! S-AU INTARIT PENTRU CUPELE EUROPENE!!! FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA!!!

Dimineaţa e brutar, iar seara merge la antrenamente

Vali Ştefan a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în Cipru are două joburi. Pe lîngă postul de antenor al formaţiei Olympiakos Nicosia mai deţine şi un post în panificaţie. Nu îmi este ruşine să recunosc. Eu nu lucrez doar în fotbal. Pe lîngă postul de antrenor la Under 17, la Oliympiakos Nicosia, unde am cîştigat în urmă cu cîteva zile campionatul, lucrez de vrei patru ani şi pe un post de brutar. Nu îmi este ruşine să recunosc acest lucru. Nu este uşor să te descurci nici în Cipru, dacă nu munceşti”, a încheiat Vali Ştefan.

 220 de meciuri a jucat Vali Ştefan pentru Oţelul, reuşind să marcheze 28 de goluri

3 selecţii are Vali Ştefan la echipa naţională a României

 

ADVERTISEMENT
Tags: