Sport

Basarab Panduru, indignat din cauza audienței de la CSA Steaua – Rapid: „Nu sunt deloc puțini!”

Duelul din Cupa României dintre Steaua și Rapid nu a reușit să umple stadionul. Teoretic, un derby istoric, partida dintre cele două formații a adunat sub 14.000 de spectatori.
02.11.2023 | 12:35
Basarab Panduru indignat din cauza audientei de la CSA Steaua  Rapid Nu sunt deloc putini
Suporterii stelei nu s-au inchesuit la meciul cu Rapid. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Steaua și Rapid s-au duelat în Cupa României în fața a 13.678 de spectatori. În ciuda celor două nume istorice, oamenii nu s-au înghesuit să vadă spectacolul oferit de cele două formații. Panduru și Samuilă s-au contrat la OrangeSport pe tema persoanelor prezente în tribună.

Steaua – Rapid nu a reușit să umple stadionul

Panduru: Mie mi se pare că 13.000 de suporteri sunt foarte mulţi, miercuri seară, pentru un meci de Cupă.

ADVERTISEMENT

Samuilă: 13.000? Dintre care mulţi rapidişti.

Panduru: 4000 de rapidişti şi 9000 de stelişti.

Samuilă: Ţi se par mulţi 9000 de stelişti? Păi oamenii ăştia nu au meciuri cu nimeni. Ei nu mai vin la niciun meci. Păi tu la meciul tău vedetă strângi 9000 de oameni… Mie mi se par foarte puţini.

Panduru: Mie nu mi se pare deloc puţini, pentru un meci de Cupă, miercuri, la 9 seara.

Samuilă: Dacă CSA este Steaua, iar o parte masivă de suporteri ar crede chestia asta… la FCSB – Universitatea Craiova au fost 28.000.

ADVERTISEMENT

Panduru: Hai să intre Steaua în Superligă şi după putem compara. În 2025, Steaua în Liga 1, Rapid în Liga 1…. Atunci putem discuta. Sunt mulţi pentru un meci de Cupă. Cum ţi se pare nimic, în comparaţie cu 9.000? Din cale afară de mult!

Samuilă: Cum mulţi? Mie mi se pare din cale afară de puţini.  Este singurul lor meci cu o echipă de Liga 1.

ADVERTISEMENT

Duelul din Cupa României s-a terminat 0-0

Steaua – Rapid s-a terminat 0-0. Gazdele au reușit să își depășească propria condiție și să se lupte de la egal la egal cu formația condusă de Cristiano Bergodi. În ciuda faptului că joacă în ligi diferite, pe teren nu s-a simțit diferena dintre cele două formații.

CSA a reușit un rezultat suprinzător în condițiile în care nu o duce prea bine în campionat. Echipa armatei este pe locul 11 după 11 etape din Liga a 2-a și nici nu are drept de promovare. Steaua caută soluții pentru a privatiza clubul și a-l aduce în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Problemele celor de la CSA se extind și mai departe de zona sportivă. Conducerea este la cuțite chiar cu Florin Talpan. Talpan îi acuză pe generali că își urmează propriile interese și nu pe cele ale echipei care deține trofeul Ligii Campionilor.

În ciuda faptului că suporterii de la Peluza Sud au jurat credință veșnică echipei armatei, aceștia nu au arătat un interes deosebit pentru duelul Stelei cu Rapid, formație aflată pe podium în Superligă. Doar 9.000 de fani au fost prezenți pe Ghencea pentru a susține echipa.

În ciuda unui suport redus al fanilor, echipa lui Oprița a reușit să țină de rezultat și să smulgă un punct cu una din cele mai bune formații din prima divizie. Rapid ocupă locul 3 în campionat cu 26 de puncte în 14 partide jucate.

Pentru Rapid, urmează un nou duel cu formația roș-albastră, însă cu cea din prima ligă. Echipa lui Bergodi se pregătește de duelul de pe Național Arena contra celor de la FCSB. În cazul unui succes, Rapid s-ar apropia la 2 puncte de lider.

FCSB vine după o perioadă mai puțin bună. Echipa patronată de Gigi Becali a strâns 3 egaluri în ultimele 4 partide și și-a pierdut avantajul confortabil din clasament. În acest moment, FCSB are un singur punct peste urmăritoarea de pe locul 2, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT