Sport

Florin Talpan, prezent la CSA Steaua – Rapid, deși e în plin conflict cu șefii „roș-albaștrilor”

Florin Talpan este prezent la duelul din Cupa României Betano dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Rapid, deși se află în plin conflict cu șefii „roș-albaștrilor”.
01.11.2023 | 22:22
Florin Talpan prezent la CSA Steaua  Rapid desi e in plin conflict cu sefii rosalbastrilor
Florin Talpan, prezent la CSA Steaua - Rapid, deși e în plin conflict cu șefii „roș-albaștrilor”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua a venit la meci pregătit cu o eșarfă în culorile echipei, pe care este desenată istoria clubului, mai precis sunt afișate toate siglele pe care clubul le-a avut de-a lungul anilor.

Florin Talpan, prezent la CSA Steaua – Rapid

Florin Talpan este prezent la duelul dintre CSA Steaua și Rapid, deși este în plin conflict cu șefii „roș-albaștrilor”, pe care i-a atacat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Eu am mai spus de incompetența care există în club și ea chiar există! Ei mi-au trimis cei de la Oficiul European de Proprietate Intelectuală prin care ne notifică să precizăm că taxa care trebuie achitată pentru a formula această opoziție și contabilul șef împreună cu echipa care lucrează, oameni care nu merită absolut nimic.

Cum să faci o plată și să nu spui pentru ce o faci? Nu se poate așa ceva! Ei trebuia să scrie dovadă achitare taxă 320 euro, reprezintă taxă de opoziție nr. 01888, numărul scris de mine în raport.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că ei nu au nici cele mai mici cunoștințe de limba engleză, măcar să nu mai facă raport contabilul șef dacă tot se simțea cu musca pe căciulă, îmi face tot mie raport, ca și cum să-mi reproșeze asta”, spunea Florin Talpan despre colonelul Ștefan Bichir, președintele CSA Steaua.

Florin Talpan, prezent la CSA Steaua - Rapid
Florin Talpan, prezent la CSA Steaua – Rapid

Florin Talpan, mesaj clar pentru Daniel Oprița: „Să plece de-acum!”

Florin Talpan i-a transmis un mesaj dur și lui Daniel Oprița, căruia i-a transmis că poate să plece încă de-acum de la echipă și să nu mai aștepte să vină vara, pentru a-și termina contractul:

ADVERTISEMENT

Perfomanțe foarte slabe. Iarăși o să iasă domnul Oprița și o să spună că eu nu am pregătire sportivă. Dar de ce să mai stea până în vară? Dacă vrea să plece, să plece, pentru că oricum nu are rezultate și să aducă un alt antrenor.

Sunt pe locul 11, mâine vine meciul cu Rapid. Dacă e așa de bun, să dovedească și să câștige meciul de mâine. Să văd și eu cât de bun este, dacă este bun.

ADVERTISEMENT

Eu nu am fost comandantul clubului, pentru că dacă eram eu, mă luptam și mă dădeam peste cap ca această echipă să intre încă din primul an în Liga 1”.

ADVERTISEMENT