Life

Documentar BBC despre Prințul Philip, soțul decedat al Reginei Elisabeta a Marii Britanii! Meghan Markle a fost exclusă din imagini?

BBC lansează un nou documentar despre viața familiei regale britanice al cărui subiect este centrat în jurul Prințului Philip, decedat pe 9 aprilie 2021.
11.09.2021 | 17:07
Documentar BBC despre Printul Philip sotul decedat al Reginei Elisabeta a Marii Britanii Meghan Markle a fost exclusa din imagini
Familia regala si Printul Philip, intr-un nou documentar BBC Sursa foto: Captura BBC
ADVERTISEMENT

Documentarul despre Prințul Philip îl prezintă de consortul Reginei Elisabeta a Marii Britanii în lumina poveștilor spuse despre el de oamenii din cadrul familiei regale, printre care fiii săi, Prinții Harry și William, dar și alte rude, cu excepția nurorii Meghan Markle.

Cum este descris Prințul Philip?

Membri ai familiei regale britanice au vorbit emoționant despre Prințul Philip într-un documentar de o oră de la BBC, peliculă care, printre altele, care prezintă imagini nemaivăzute din colecția privată a Reginei Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Sub numele ”Prințul Philip: familia regală își amintește”, cei care l-au cunoscut discută despre viața și efectele pe care l-a avut asupra lor soțul Reginei și au făcut dezvăluiri despre omul din spatele titlului nobiliar.

Fiul său, Prințul Charles, a explicat cât de norocoasă a fost familia de a-l avea pe Philip „timp de aproape 100 de ani”, în timp ce prințul William a recunoscut că bunicul său a fost o „prezență uriașe” în cadrul familiei regale.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, Ducele de Sussex, își descrie bunicul la fel de emoționant, explicând că acesta era, de fiecare dată, ”asumat total” în tot ceea ce făcea.

Meghan Markle nu apare în documentar

După ce a acuzat familia regală de rasism într-un interviu extrem de controversat, Meghan Markle nu a fost invitată să vorbească despre socrul ei în documentarul BBC, în ciuda faptului că s-a vorbit adeseori despre relația bună pe care ar fi avut-o cu acesta.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, conform Daily Mail, producătorii de la BBC au fost chestionați pe acest subiect, răspunsurile nu au venit, urmând ca miercuri, 22 septembrie, atunci când va fi difuzat documentarul, să se vadă dacă Meghan Markle, soția Prințului Harry, va apărea, măcar pentru o secundă, în imaginile folosite.

Conform informațiilor despre documentarul BBC, mărturiile pline de emoție ale rudelor regale ale Prințului Philip vor dezvălui un alt om, unul poate necunoscut de marea masă a britanicilor în rândul cărora era extrem de popular.

ADVERTISEMENT

Prințul Philip a murit în primăvară

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, a fost declarației Palatului Buckingham, pe 9 aprilie 2021.

Înmormântarea, desfășurată pe 17 aprilie 2021, făcută după planurile întocmite chiar de Prințul Philip, a arătat o Regină a Marii Britanii mai emoționată ca niciodată, cei 73 de ani de căsnicie și dragostea pe car eși-au purtat-o fiind, încă o dată, aplaudate de întreaga lume.

Conform imaginilor surprinse la funeraliile Prințului Philip, Regina Elisabeta, în momentul în care și-a luat ”Adio” de la soțul ei, a lăsat pe sicriul Ducelui de Edinburgh un bilet scris de mână, semnat cu diminutivul “Lilibet”, numele ei de alint.

ADVERTISEMENT