Fotbal international

Documentarul “Maradona Confidential”, transmis la TV: ”Povestea celor mai controversați și fascinanți ani ai carierei sale”

29.11.2020 | 12:08
Documentarul Maradona Confidential transmis la TV Povestea celor mai controversati si fascinanti ani ai carierei sale
ADVERTISEMENT

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, iar la televizor va fi difuzat un documentar în care vom vedea „povestea celui mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor”.

National Geographic a programat în programul din acest sfârșit de săptămână documentarul “Maradona Confidential”. Diego Maradona a încetat din viață la 60 de ani. Cauza morții fostului mare fotbalist este reprezentată de stop-ul cardiorespirator.

ADVERTISEMENT

Documentarul “Maradona Confidential” poate fi văzut de la ora 14:00, pe canalul National Geographic. Fanii lui Maradona pot să vadă cât de important a fost Maradona pentru Napoli, dar și ce s-a petrecut la Cupa Mondială din 1994, când el n-a mai fost folosit împotriva țării noastre, în optimile de finală.

Povestea lui Maradona, transmisă la TV

Ultima dorință a lui Maradona a fost aceea de a fi îmbălsămat și expus pentru ca toți cei care au ținut la el să vină să-l vadă.

ADVERTISEMENT

„Există oameni care devin mituri, adevărați idoli ai vremurilor noastre. Un idol, însă, prin definiție, este învăluit în mister și este inaccesibil. Documentarul spune povestea lui Diego Armando Maradona, cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor.

Este o figură cunoscută în toată lumea nu numai pentru abilitățile sale de a jongla cu mingea, ci și pentru ca era direct și nu obișnuia să respecte regulile. Un om cu un talent divin, care, de cele mai multe ori, a preferat să trăiască în iad.

ADVERTISEMENT

”Practic a așteptat să moară”

Programul spune povestea celor mai controversați și fascinanți ani ai carierei sale, conturată de cei care i-au fost apropiați și ilustrată cu o mulțime de materiale de colecție”, așa e descris documentarul transmis pe National Geographic, după moartea lui Diego Maradona.

”În ultima vreme nu i-a mai păsat de nimic. S-a lăsat să decadă, fizic și mental. Cred că obosise, practic a așteptat să moară, nu mai voia să trăiască. A fost și haosul pe care familia lui l-a provocat, nu a avut liniște niciodată.

ADVERTISEMENT

Chiar și după moartea lui, ei își smulg părul unul altuia. Acum este împreună cu cei pe care i-a iubit cel mai mult, părinții săi”, a spus Stefano Ceci, amicul lui Maradona. Fostul mare fotbalist a fost înmormântat în capitala Argentinei.

ADVERTISEMENT